Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 16 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Zi de destin. Leii repară relațiile. Taurii au parte de o întâlnire-surpriză

HOROSCOP 16 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Zi de destin. Leii repară relațiile. Taurii au parte de o întâlnire-surpriză

HOROSCOP 16 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Zi de destin. Leii repară relațiile. Taurii au parte de o întâlnire-surpriză
Sursa foto: foto: captură Antena 3
16 Noi 2019   •   09:02

HOROSCOP Zi de destin azi. Redirecționăm lucrurile spre calea bună și simțim că suntem bine așezați.

HOROSCOP Berbec - mai ales în familie se simte conjuncția Lună-destin. Lucrurile merg pe calea cea bună, se corectează o greșeală din trecut.

HOROSCOP Taur - o întâlnire surprinzătoare sau ajung într-un loc unde nu au mai fost. Ideile lor sunt foarte bine receptate de cei din jur.

HOROSCOP Gemeni - atenție la bani. Pot recupera niște sume pierdute sau repară un gest care i-ar fi dus la pierdere.

​​​​​​​HOROSCOP Rac - fac o schimbare. Se repoziționează în viața lor și asta le poate schimba destiunul sau momentul actual în care se află în viața lor.

​​​​​​​HOROSCOP Leu - repară relația cu cineva. Se gândesc la propria sănătate și au intuiție. Știe cum să rezolve o problemă.

​​​​​​​HOROSCOP Fecioară - ziua aduce o întâlnire cu un prieten. Se gândesc la o relație foarte importantă pentru ei.

​​​​​​​HOROSCOP Balanță - claritate, putere, atât în familie cât și în relațiile de lucru. Chiar dacă sunt în weekend, balanțele totuși au un aspect foarte bun de reușită și bani.

​​​​​​​HOROSCOP Scorpion - ziua aduce călătorii sau proiecte pe termen lung. Sunt foarte vizionari și vor să aibă claritate mentală. 

​​​​​​​HOROSCOP Săgetător - partenerul e important. Au nevoie de calm și de liniște. Un personaj care li se dedică e minunat azi.

​​​​​​​HOROSCOP Capricorn - întăresc legăturile cu o persoană. Așa arată grjia pe care o arată celor dragi.

​​​​​​​HOROSCOP Vărsător - vorbim de muncă. Au întotdeauna capul plin de idei și găsesc soluții foarte bune. Ambalează proiectele într-un mod inspirat.

​​​​​​​HOROSCOP Pești - relaxare, poate distracție pentru unii. Au nevoie să își declare iubirea și cineva trebuie să îi asculte.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close