Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Zodia care este la un pas distanță de a-și împlini visurile!

HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Zodia care este la un pas distanță de a-și împlini visurile!

HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Zodia care este la un pas distanță de a-și împlini visurile!
Sursa foto: foto: Pexels.com
15 Oct 2019   •   22:18

Horoscop 16 octombrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 16 octombrie Berbec

Vă afirmaţi personalitatea întreaga zi într-o manieră excesivă. Seara veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoana iubită, pentru ca apoi să reorganizaţi, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

Horoscop 16 octombrie Taur

Relaţia cu persoana iubită este parcă şi mai tensionată. E posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutor printre amici. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 16 octombrie Gemeni

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii, nici prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dvs. şi parcă v-a dispărut brusc pofta de viaţă.

Horoscop 16 octombrie Rac

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 16 octombrie Leu

Sunt posibile excelente rezultate financiare, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuala echipă. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Horoscop 16 octombrie Fecioară

Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice propunere. Seara, casa vă este plină de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o întâlnire festivă.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close