Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 17 aprilie. Ce zodie se confruntă cu probleme digestive

Horoscop, 17 aprilie. Ce zodie se confruntă cu probleme digestive

Horoscop, 17 aprilie. Ce zodie se confruntă cu probleme digestive
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Apr 2017   •   08:16

Horoscop, 17 aprilie. Trigonul Soarelui cu Saturn aduce noroc în afaceri și favorizează înțelegerile stabile și contactele serioase. În general, permite o abordare mai serioasă a oricăror probleme.

Pe plan sentimental se manifestă mai multă stabilitate, deci riscul de conflicte este mai redus, scrie eastrolog.ro.

Berbec: Dimineața sunt șanse să plecați într-o călătorie în interes personal, prilej cu care vă apropiați mai mult de persoana iubită. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoana mai în vârstă care vă poate ajuta într-o afacere. Cu calm și cu răbdare, puteți avea succes atât pe plan financiar, cât și sentimental.

Taur: O rudă v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să analizați cu atenție toate aspectele propunerii și sî nu vă grăbiți să luați o decizie. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți invitat la o reuniune. Aveați alte planuri, dar invitația este aproape imposibil de refuzat. Fiți cumpătat, fiindcă sunteți predispus la probleme digestive!

Gemeni: Dacă vă pregătiți să demarați un nou proiect în plan profesional sau în afaceri, astăzi nu este o zi propice. Riscați să faceți greșeli din cauza nerăbdării. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu cei din jur, fiindcă ar putea degenera foarte ușor în certuri. Nu se întrevăd probleme în plan sentimental. Este favorizată colaborarea cu copiii și tinerii din familie.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close