Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 mai cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate. Racii au o zi foarte bună

HOROSCOP 17 mai cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate. Racii au o zi foarte bună

HOROSCOP 17 mai cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate. Racii au o zi foarte bună
17 Mai 2019   •   08:47

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 mai. Ne cunoaștem foarte bine interesul spune luna în scorpion, dar și ni-l apărăm. O zi cu spor și rezultate roditoare.

HOROSCOP Berbec -o bună colaborare cu oamenii din preajmă. Aceștia simt că aduc un plus de valoare în viața lor. Pot câștiga bani.

HOROSCOP Taur - reușesc să atragă  oameni de partea lor, să coopereze cu cineva foarte important pentru ei. Sunt apreciați pentru calitățile profesionale.

HOROSCOP Gemeni - muncesc mult astăzi, însă nu orice. Au șansa să profite de pe urma unui efort pe care l-au făcut anterior, dar acum va fi răsplătit.

HOROSCOP Rac- Au o zi foarte bună. Abilitățile și capacitățile lor sunt recunoscute. Rămâne de văzut dacă după aceea vin și banii, însă sunt apreciați.

HOROSCOP Leu - își convervă energia, nu ajută pe oricine. Li se cere ajutorul, dar nu o fac dacă nu au sentimentul că persoana nu merită.

HOROSCOP Fecioară - dau sfaturi foarte bune, sfaturi practice. Nu dau o mână de ajutor, mai mult ghidează.

HOROSCOP Balanță - ar cheltui însă nu prea au ce, sau nu prea este cazul. Își exprimă o doleanță, iar partenul de viață rămâne să rezolve lucrurile.

HOROSCOP Scorpion - au luna în semnul lor zodiacal. Sunt foarte intuitivi și au foarte mult tact. Lucrul acesta îi ajută în colaborarea cu ceilalți, dar și în rezolvarea unor probleme juridice.

HOROSCOP Săgetător - atenție la sănăte. Foarte multă discreție, cineva le face confidențe.

HOROSCOP Capricorn- prietenie, mai ales în a doua jumătate a zilei. Sunt înțeleși de niște persoane aproapiate.

HOROSCOP Vărsător- au autoritate, se impun prin calitățile profesionale, le sun și recunoscute. 

Horoscop Pești- autoritate morală, simt nevoia să ocrotească pe cineva sau să atagă atenția cuiva că face abuz de putere.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu astre
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close