Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi deosebită pentru Capricorni, distracţie pentru Vărsători

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi deosebită pentru Capricorni, distracţie pentru Vărsători

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Primim avertizări de la astre, mai ales pentru cei care fac deplasări lungi. Să fim un pic mai atenți la drum, dar să fim atenți și cu comunicăm cu apropiații. 

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zi deosebită pentru Capricorni, distracţie pentru Vărsători
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Sep 2022   •   08:32

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce spirit de harță sau pentru că pun întrebări prea insistente, pot sâcâi pe cineva. Să fie atenți și la treburile pe care le au de rezolvat, să se concentreze bine.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, nu prea au voie să cheltuiască astăzi și pot fi frustrați că trebuie să își pună o poftă în cui.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, o zi care aduce un pic de iritabilitate, poate și meteo-sensibilitate. În tot cazul, sunt influențați de mediu. Deci dacă au persoane pozitive în jurul lor, lucrurile decurg mai bine.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, liniște și tihnă. Au nevoie de un spațiu în care să-și adune gândurile, nu vor agitație.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii se înțeleg astăzi cu prietenii, dar creează tot felul de discuții, mai ales dacă lumea e prea relaxată și Leii pot să ciupească pe cineva sau să jignească pe cineva.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioară, o zi care aduce sarcini un pic sâcâitoare. Nu prea au chef de mare efort și, totuși, cine se roagă frumos de Fecioare pot obține de la ele ceva. Le e foarte greu să refuze, dar poate ar fi mai bine așa.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, călătorii frumoase sau dorință de a călători sau dacă nu pot călători geografic, atunci se informează altfel, pentru că poate fi și o zi culturală.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, de evitat discuțiile, mai ales sâcâitoare, mai ales despre drepturi, obligații și bani, în special cu persoane tinere sau de la care au ei așteptări foarte mari. Să lase lumea în pace și să se distreze mai bine cu apropiații.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este aducătoare de întâlniri care pot fi obositoare, mai ales psihic sau nervos. Sunt tot felul de teme, tot felul de discuții care nu prea își au rostul.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii aleargă în stânga și în dreapta, unii pentru aprovizionare, alții poate chiar fac niște lucruri mai deosebite, dar pun osul la treabă, deci le solicită și brațul, dar și mintea ceea ce realizează astăzi.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, distracție. Atenție la dozarea distracției, fără excese, pentru că au sentimentul la final că au pierdut timp sau chiar bani și că nu a fost un rezultat prea favorabil.

Horoscop 17 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, atmosfera din casă e bine să fie pașnică și tihnită, pentru că mai mult în casă stau sau mai mult cu cei ai casei au treabă astăzi, deci fără discuții supărătoare, fără teme sensibile. În schimb, pot fi hărnicuți și pot muta mobila din stânga în dreapta.

Este o zi care ne cere să ne mobilizăm. Și bine ar fi să avem niște activități recreative pe care le gândim din timp.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close