Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 18 februarie. Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătate. Leii sunt apreciați de toată lumea

HOROSCOP 18 februarie. Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătate. Leii sunt apreciați de toată lumea

HOROSCOP 18 februarie. Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătate. Leii sunt apreciați de toată lumea
17 Feb 2019   •   20:32

Horoscop 18 februarie Berbec
Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Este de preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

Horoscop 18 februarie Taur
Pe parcursul zilei este necesar să vă supravegheaţi cu atenţie reacţiile, deoarece puteţi intra foarte uşor în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt însă cu adevărat stresante.

Horoscop 18 februarie Gemeni
Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.

Horoscop 18 februarie Rac
Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.

Horoscop 18 februarie Leu
Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi. Veți primi musafiri neanunțați.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii
Parteneri
Ce conţine noua lege a pensiilor. Anunţul ministrului Marius Budăi
x close