Horoscop 19-20 august. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în acest sfârșit de săptămână

19 Aug 2017   •   08:17
Horoscop 19-20 august. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în acest sfârșit de săptămână

Berbec

Sâmbătă:  Iubirea plutește în aer! Fie vei avea parte de o de o surpriză din partea persoanei iubite, fie este posibil să întâlnești o persoană care să-ți capteze atenția.

Duminică: Cuvântul de ordine al acestei zile este odihnă. După o săptămână încărcat, în sfârșit te vei vedea cu prietenii.

Taur

Sâmbătă: Pentru a atinge succesul este nevoie de muncă. Informează-te, documentează-te și analizează pentru a obține rezultatul dorit în proiectul în care ești implicat.

Duminică: O rudă sau un prieten îți va solicita ajutorul. Chiar dacă nu poți face mare lucru, faptul că ești un bun ascultător îi va reda speranța că poate trece peste acest hop.

Gemeni

Sâmbătă: Ai foarte multe așteptări din partea persoanei iubite și fără să realizezi ui o presiunii pe umerii săi. Încearcă să te pui în locul său  și să vezi cum te-ai simți dacă cineva ar sta agățat de tine și nici n-ai putea să respiri.

Duminică: Vei primi o veste bună, care îți va reseta toate planurile. Fii răbdător și nu face alegeri pripite pentru că poți avea multe de câștigat.

Citește mai multe pe jurnalul.ro.

Parteneri
x close