Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii se simt vinovaţi, Gemenii nu ştiu ce să aleagă

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii se simt vinovaţi, Gemenii nu ştiu ce să aleagă

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Suntem maeştri ai eschivării, dacă nu ne convine ceva ne fofilăm şi rezolvăm lucrurile aşa.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii se simt vinovaţi, Gemenii nu ştiu ce să aleagă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2022   •   07:43

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi un pic ciudată, mai ales că putem fi alergaţi sau ajungem în multe locuri, vorbim cu multă lume. Să fim un pic atenţi.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Atenţie la drumuri pentru cei care călătoresc. Mai multă atenţie şi mai puţină agitaţie în întâlniri şi discuţii.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Dacă sunt nevoiţi să cheltuiască nu le convine şi nici ziua nu recomandă prin aspectele ei, deci mai bine nu răspund la telefon dacă trebuie să dea ceva de la ei.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, o zi care aduce împrăştiere. Urmăresc mai multe piste şi poate sunt destul de confuzi sau nu pot să se decidă, nu ştiu ce să aleagă. Una dintre acele zile în care mai bine nu fac lucruri prea importante.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, multe gânduri le aleargă prin minte, poate şi uşoare sentimente de vinovăţie, poate ar fi putut să facă lucrurile mai bine, dar uşor uşor lucrurile se vor calma, nu trebuie să ceară de la ei acum să tragă concluzii. Vor veni şi zile pentru asta.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de multe discuţii şi nu toate foarte bune. Se pierde timp, de fapt, în comentarii fără rost.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, vorbim astăzi de energie mentală bună. E bine să aibă un scop foarte clar. Aici poate trebuie să stabilească care e prioritatea zilei sau prioritatea acestei perioade pentru a nu se pierde pe piste false.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Au mai multe lucruri pe care le urmăresc acum sau pot privi o situaţie din mai multe puncte de vedere şi este bine aşa, e măsura omului inteligent, însă poate fi un pic dificil să împace două persoane sau să împace două puncte de vedere.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de discuţii în jurul banilor. Poate că vor să convingă pe cineva, să facă o cheltuială sau să fie de acord cu o investiţie. În tot cazul, discuţiile sunt prea stufoase şi poate merită aşteptată o zi mai bună.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au şi ei astăzi parte de întâlniri spumoase, însă trebuie să fie atenţi cum mânuiesc argumentele. Unora li se pot părea plictisitori sau pisălogi.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, dificultatea acestei zile poate fi legată de faptul că o problemă poate fi abordată pe mai multe căi şi nu ştiu exact care e cea mai bună sau care e cea mai bună şi pentru cei din jur. Poate e bine să îi consulte.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Multă agitaţie mentală. Se gândesc la tot felul de variante, de versiuni, fie că e vorba de concediu sau de treabă la muncă şi pot fi un pic prea agitaţi şi prea împrăştiaţi, dar idei bune.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Au nevoie să se concentreze şi reuşesc, dacă lucrează singuri sau lucrează pe agenda pe care au stabilit-o deja şi nu se abat de la ea. Altfel, divaghează şi se lasă distraşi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close