Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt preocupați de bani, Scorpionii își fac griji pentru viitor

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt preocupați de bani, Scorpionii își fac griji pentru viitor

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Ținem la ce este al nostru și ne luptăm chiar și cu membrii familiei, dar izbândim.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt preocupați de bani, Scorpionii își fac griji pentru viitor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2022   •   08:42

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi bună care ne ajută să căutăm puțin în cotloanele sufletului nostru, pentru că vom descoperi comori.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt preocupați de banii investiți în casă sau în familie, sau în afacerile de familie, și știu foarte bine cum să evite o pierdere.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce discuiii despre drepturi și obligații, sau în jurul unor acte și lucruri administrative pe care le au de rezolvat dar, până la urmă, lucrurile ies, datorită vigilenței lor și a creativității cu care găsesc soluții.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni banii sunt o preocupare. Nu vor să piardă. Își urmăresc investițiile foarte atent, fie în oameni fie în bunuri, așa încât și ei vor găsi soluții la investițiile deja făcute.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci ziua poate aduce emoții de tot felul. Unii Raci consideră că au făcut greșeli sau că nu au făcut lucrurile destul de bine. Să fie un pic mai miloși cu propria persoană, pentru că la finalul zilei cineva le răsplătește un gest.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei ziua poate aduce liniște. Au nevoie să își încarce bateriile. E bine să stea un pic deoparte și să nu se implice în lucrurile pentru care nu au chef sau energie acum.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot fi un pic nostalgice, poate vreo întâlnire sau o veste pe care o aud despre o persoană care le-a fost dragă. Au emoții pentru un prieten și trebuie să vadă dacă e cazul și cât pot să ajute.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe ziua este aducătoare de autoritate. Și poate au emoții, mai ales dacă trebuie să ia niște decizii care nu le sunt foarte plăcute, dar funcția sau rolul impune lucrul acesta. Decizii la serviciu, dar poate și în casă trebuie să pună piciorul în prag.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, își fac griji în legătură cu viitorul și vor să se asigure că alegerile lor au efecte în timp. De aceea, analizează și întorc o problemă pe toate părțile, dar ajung la o concluzie bună.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, grijă pentru bani. Nu atât cei pe care îi câștigă prin salariu, cât mai ales cei investiți. Pot recondiționa sau reevalua un bun, o avere pe care o au.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, relația personală este subliniată și le aduce destul de multe emoții. Pot avea sentimentul că nu înțeleg partenerul de viață, sau chiar că le ascunde ceva. O discuție sinceră rezolvă lucrurile.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să muncească sau să aibă simțul datoriei chiar dacă nu le prea convine sau se mobilizează mai greu. Rezultatele nu întârzie, le pot avea chiar astăzi.

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peștii se pot întoarce la un hobby, o pasiune, care i-a deconectat, le-a încălzit inima cândva. Și această resuscitare a unui talent le face bine și le dă încredere în ei. Relație bună și cu copiii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close