Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Leii muncesc mult, Săgetătorii sunt concentrați pe bani

HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Leii muncesc mult, Săgetătorii sunt concentrați pe bani

HOROSCOP 20-26 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Leii muncesc mult, Săgetătorii sunt concentrați pe bani
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    19 Mai 2019   •   09:08

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, previziunile astrelor pentru săptămâna 20-26 mai 2019.

HOROSCOP BERBEC. Pentru Berbeci săptămâna viitoare aduce multă muncă. Atenție la acte luni! Marți, miercuri și joi au parte de aspecte bune legate de activitatea profesională, dar și de bani. Trebuie să țineți cont că în weekend se formează aspecte foarte bune pentru distracții alături de prieteni.

HOROSCOP TAUR. Taurii au și ei o săptămână în care sunt foarte concentrați pe ce fac alții, ce au alții de spus și cum primesc aceștia ideile lor. Atenție la bani luni! Foarte bune zilele de miercuri și joi, când rezolvă probleme sau proiecte.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii se gândesc să economisească bani în această săptămână. Miercuri și joi au spor material.

HOROSCOP RAC. Pentru Raci săptămâna viitoare aduce multe discuții cu partenerul. Nu acceptă negociere.

HOROSCOP LEU. Leii muncesc mult în această săptămână, renunță la diverse activități care le consuma timpul și își organizează mai bine munca.

HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 20-26 mai, cu Camelia Pătrășcanu

HOROSCOP FECIOARĂ. Pentru Fecioare e o săptămână în care se pune accentul pe conștientizarea atuurilor și exprimarea lor.

HOROSCOP BALANȚĂ. Pentru Balanță săptămâna viitoare aduce discuții despre poziția lor, regulile lor și despre cum consideră ei să se întâmple lucrurile.

HOROSCOP SCORPION. Scorpionii își fac planuri și încearcă să găsească formula cea mai potrivită pentru a rezolva un proiect sau o activitate.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săgetătorii sunt concentrați pe bani în special miercuri și joi pot face investiții foarte bune. Negociază foarte bine și își pun reputația la bătaie.

HOROSCOP CAPRICORN. Pentru Capricorn vorbim de o săptămână care îi face să se gândească la nevoile lor și cum pot face să aibă mai multe grijă de ei. Prioritățile în viața lor se schimbă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Pentru Vărsători vorbim în această săptămână de o mică dezamăgire din partea unui prieten. Miercuri și joi sunt zile în care repară ceva.

HOROSCOP PEȘTI. Pentru Pești vorbim de o săptămână care îi poate pune în dificultate chiar începând de luni. Miercuri și joi le-ar prinde bine un sfat de la o persoană cu experiență de viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologie
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close