Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 20 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie dă dovadă de multă inspirație

HOROSCOP 20 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie dă dovadă de multă inspirație

HOROSCOP 20 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie dă dovadă de multă inspirație
20 Apr 2018   •   18:02

HOROSCOP Berbec - pot exista discuții cu șefii. Este o zi în care probabil vă simțiți nesiguri de funcția pe care o aveți. Le veți apăra ceva mai târziu.

HOROSCOP Taur - nativii acestei zodii își pun sub semnul întrebării unele convingeri sau informații pe care le au. Astăzi pot fi dispute și dezbateri.

HOROSCOP Gemeni - discută despre bani și au sentimentul nesiguranței. Cei mai mulți se îngrijoarează pentru faptul că riscă să piardă bani.

HOROSCOP Rac - discuții legate de parteneriat. Lucrurile nu sunt clare și pot exista discuții chiar și cu partenerul de viață.

HOROSCOP Leu - o zi în care este bine să acorde mai multă atenție sănătății. Sunt foarte obosiți și resimt efortul. Este indicat să se relaxeze sau să se retragă undeva.

HOROSCOP Fecioară - au o zi spornică dacă urmează ideile lor foarte originale. Vor rezolva lucrurile în felul lor.

HOROSCOP Balanță - au autoritate în funcția pe care o au și chiar și în familie. Se străduiesc să facă lucrurile în stilul lor. Nimeni nu înțelege ce vor ele.

HOROSCOP Scorpion - idei foarte morale legate de familie sau de profesie. Sunt foarte exigenți și nu trebuie să se grăbească să reproșeze cuiva pentru că au un ton prea aspru și își fac dușmani.

HOROSCOP Săgetător - vorbim de bani. Se bazează pe capacitățile financiare ale altora, dar lucrurile nu prea ies. Sunt suspectați de interese.

HOROSCOP Capricorn -relații de familie foarte calde astăzi. Au doruri, tânjesc după cineva, iar limbajul afectiv este foarte important.

HOROSCOP Vărăsător - la muncă ar fi bine să fie puși pe treabă pentru că au aspecte bune, dar eficiența depinde de stările lor. 

HOROSCOP Pești - foarte multă inspirație și chiar simț artistic. Sunt atenți mai mult la ce fac cei din jur.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop astrologie zodii
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close