Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii se ocupă cu frumosul, Scorpionii cer atenție celor din jur

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii se ocupă cu frumosul, Scorpionii cer atenție celor din jur

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua ne cere lucruri ușoare și activități plăcute. Fără să ne batem prea mult capul și fără să facem efort fizic.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii se ocupă cu frumosul, Scorpionii cer atenție celor din jur
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2022   •   08:48

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi drăguță pentru toată lumea, și sub aspect relațional, și sub aspect casnic.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, călătoriile sau plimbările și discuțiile lejere pot fi astăzi o inspirație.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii se ocupă cu frumosul. Și fie că sunt mai ocupați de casa lor, sau de corpul lor, reușesc să-și facă o zi plăcută și bună.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni vorbim astăzi despre nevoia de a ieși un pic în evidență, de a-și sublinia prezența și reușesc, mai ales dacă au prieteni lângă ei.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, discreție. Poate unii vor să se pitească, să stea sub plapumă. Ideea este să-și încarce bateria fără să fie suprasolicitați de ceva.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii vor să strălucească și le stă bine între prieteni. E posibil să cheltuiască multă energie, sunt foarte spumoși. Dar, dacă așa ies ei în evidență și primesc aplauze, probabil că e mai bine pentru ei.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, au tot felul de sarcini și datorii astăzi și nu sunt mulțumite dacă nu le bifează. Însă trebuie să-și dozeze mai bine eforturile.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, drumuri, călătorii. Unele poate au norocul să iasă din oraș să vadă lucruri noi sau oameni speciali. Altele doar visează, sau privesc un film deosebit sau un documentar care le ajută să se transporte pe alte meleaguri. Deschiderea conștiinței și minții.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, au nevoie că alții să le facă servicii și cer atenție celor din jur. Dacă o primesc, foarte bine. Dacă nu, pofta în cui.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua este aducătoare de prieteni și noi cunoștiințe. Se lasă antrenați de prietenii lor în diverse activități și nu este neapărat neplăcut, doar că sunt mai discreți și nu ies în evidență.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au de lucru astăzi sau simt că e de datoria lor să facă lucruri, mai ales să mulțumească, de drag, pe cineva apropiat, și le iese.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au spirit de aventură, poate că încearcă lucruri noi. Sunt foarte atenți la felul în care arată, se comportă cu cei din jur, pentru că vor să primească apreciere și reușesc lucrul ăsta.

Horoscop 20 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, foarte grijulii cu mediul în care trăiesc. Unii au chef să mute mobila, să facă diverse activități gospodărești, pe care le iubesc, le plac și li se potrivesc. Sunt destul de energici astăzi și reușesc să ducă la bun sfârșit ce-și propun.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close