Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 noiembrie 2018. Atmosfera este cam apăsătoare în jurul acestei zodii. Problema e la oamenii din anturaj

Horoscop 20 noiembrie 2018. Atmosfera este cam apăsătoare în jurul acestei zodii. Problema e la oamenii din anturaj

Horoscop 20 noiembrie 2018. Atmosfera este cam apăsătoare în jurul acestei zodii. Problema e la oamenii din anturaj
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Noi 2018   •   17:05

Horoscop zilnic 20 noiembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 20 noiembrie Scorpion. Vrei sa le oferi celor dragi tot ce le doreste inimioara. Calculezi resursele financiare si rezultatul suna bine, suficient cat sa-ti dea curajul sa iesi la cumparaturi si sa iei tot ce-i nevoie. Ce-i drept, nu e chiar momentul celor mai costisitoare investitii sau achizitii, dar si lucrurile marunte erau pe lista! Sunt cumparaturi de rutina, strictul necesar la urma urmei, dar te simti foarte bine cand te intorci acasa cu sacosele pline, pentru ca toate aceste maruntisuri iti inspira tie un oarecare sentiment de securitate, de confort domestic si bucuria ca nu-ti lipseste nimic si ca poti pregati o masa cu de toate pentru cei dragi.

Horoscop 20 noiembrie Săgetător. Nu trebuie să spui la toată lumea ce anume îţi doreşti tu de la viaţă, pentru că nu toţi vor înţelege visele tale. Continuă să le păstrezi doar pentru tine, în gând, fă-le să crească şi alimentează-te cu noi şi noi dorinţe. Lasă creativitatea să inventeze lucruri tot mai mari, pentru că aici contează ce vrei tu, nu ce spun ceilalţi. Chiar dacă unii spui că tu trăieşti într-un vis, ai tot dreptul să-ţi clădeşti visul aşa cum îţi place, pentru că eşti convins că într-o zi, măcar o parte – dacă nu total – din aceste planuri măreţe va deveni realitate. Nu te lăsa influenţat de cei care îţi taie elanul: continuă să creezi!

Horoscop 20 noiembrie Capricorn. Atmosfera este cam apăsătoare în jurul tău, dar problema nu pare să fie la tine, ci la oamenii din anturaj. Nimereşti într-un mediu în care planează unele tensiuni, printre persoane triste, dezamăgite sau marcate de diverse probleme personale şi e normal să te influenţeze şi pe tine, Nu încerca să preiei pe umerii tăi necazurile lor, pentru că, oricât te-ai strădui tu să le ridici moralul şi să le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul şi o vor face în continuare pe nefericiţii, pentru că aşa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni supăraţi pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupări, fără să pui la inimă lamentările lor.

Horoscop 20 noiembrie Vărsător. Piedicile care apar acum în calea ta te fac să te simţi ciudat şi îţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată. Nu exagera totuşi, nu eşti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit şi alţii, care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum ar fi trebuit. Nu ai însă curaj să-i tragi pe ceilalţi la răspundere ci preferi să-ţi asumi tu toate greşelile. Toate oalele se sparg în capul tău, deşi nu ai merita asta, ci mai bine ai discuta cinstit şi cu ceilalţi care au contribuit la acest hop, ca să vedeţi ce se poate face. Evident, că mulţi dintre cei vinovaţi vor da bir cu fugiţii şi vor tăcea în banca lor, şi atunci ce-ţi mai rămâne de făcut decât să repari tu totul?

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre astrologie
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close