Antena 3 Horoscop Horoscop 21 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii trebuie să își schimbe locul de muncă. Vărsătorii se repoziționează în viața lor

Horoscop 21 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii trebuie să își schimbe locul de muncă. Vărsătorii se repoziționează în viața lor

21 Ian 2019   •   09:33
Horoscop 21 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii trebuie să își schimbe locul de muncă. Vărsătorii se repoziționează în viața lor

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul zilei de luni.

Berbec - sunt vehemenți mai ales dacă trebuie să își apere punctul de vedere în fața șefilor. 

Taur - sunt atenți la acțiunile altora și sunt discreți cu intențiile lor. Nu spun nimănui, dar au planuri mari.

Gemeni - au o Lună plină pe axa deplasărilor și a relațiilor. Gândesc la o schimbare și la o mutare. 

Rac - banii sunt luați în vizor, mai ales sursele prin care aceștia se scurg. Nu vor să mai piardă pe mâna altora. Vor lua decizii importante.

Leu - Luna plină va aduce o schimbare de strategie în ceea ce privește relațiile profesionale. S-ar putea să vină un proiect bun și să bată palma sau schimbări legate de colaborator.

Fecioară - vor avea noi proiecte pe care trebuie să le gândească foarte creativ și să aibă curajul să vină cu soluții origniale.

Balanța - intră într-o nouă epocă din punct de vedere sentimental. Le va merge bine în relație și vor vedea mai mult partea plină a paharului și să se bucure mai mult de viață.

Scoprion - calculează care sunt elementele de siguranță în viața lor. Nu riscă nimic și strâng cât mai mult.

Săgetător - o zi care vizează relațiile și deplasările. Pot aranja o călătorie pentru a întâlni o persoană importantă pentru ei.

Capricorn - vorbim de bani. Trebuie să schimbe locul de muncă.

Vărăstor - schimbări majore: de comportament, de atitudine, de filozofie de viață. Se pot repoziționa în viața lor și de aici vin și alte decizii.

Pești - au o Lună plină care îi invită să nu mai piardă energie pentru regrete. Mai mult curaj pentru noi proiecte.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre
Parteneri
x close