Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 21 martie. O zodie are probleme financiare

Horoscop, 21 martie. O zodie are probleme financiare

Horoscop, 21 martie. O zodie are probleme financiare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2018   •   20:37

Horoscop, 21 martie. Opozitia Luna-Jupiter poate sa induca o stare de agitatie si sa diminueze sansele de reusita in afaceri, dar si in alte domenii. De asemenea, acest aspect poate predispune la conflicte cu autoritatile. Prin urmare, prudenta si atentie.

Horoscop, 21 martie. Berbec: Se pare ca sunteti agitat si nervos din cauza unor dificultati financiare. Sa faceti un efort si sa va pastrati calmul, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme la locul de munca sau in relatiile cu partenerii de afaceri. Astazi ar fi bine sa amanati deciziile importante si activitatile care necesita putere de concentrare. Evitati speculatiile!

Horoscop, 21 martie. Taur: In prima parte a zilei s-ar putea ca relatiile parteneriale sa fie incordate din cauza starii de agitatie pe care o resimtiti. Daca va ganditi sa faceti investitii pe termen lung, va recomandam sa mai asteptati o vreme, pentru ca ziua de azi nu va este favorabila din acest punct de vedere. Aveti tendinta de a miza totul pe o singura carte, ceea ce poate conduce la pierderi importante. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta din familie.

Horoscop, 21 martie. Gemeni: In prima parte a zilei este posibil sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri, anuntata in ultima clipa. Se pare ca nu sunteti in cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Va sfatuim sa nu va sustineti cu incapatanare punctul de vedere. S-ar putea ca situatia financiara sa va nemultumeasca, dar nu este cazul sa va ingrijorati. In scurt timp veti putea obtine un ajutor material de la o persoana apropiata.

Horoscop, 21 martie. Rac: In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va modificati programul din cauza unor probleme familiale. Este posibil ca o persoana apropiata sa va propuna o colaborare care v-ar imbunatiti simtitor situatia financiara. Sa analizati cu atentie propunerea, dar sa nu luati o decizie azi. Evitati speculatiile! Nu este o zi favorabila castigurilor rapide.

 Horoscop, 21 martie. Leu: La locul de munca sau in afaceri, ar fi bine sa amanati discutiile si negocierile pe teme financiare. Va recomandam sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita o capacitate de concentrare deosebita. In a doua parte a zilei aveti sanse sa va relaxati in compania unor persoane apropiate.

Horoscop, 21 martie. Fecioară: In prima parte a zilei s-ar putea sa primiti vesti de la o ruda de departe si nu este exclus sa puneti la cale o revedere. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata, pentru ca exista riscul sa se ajunga la cearta. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar ar fi bine sa tineti cont si de sfaturile prietenilor.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close