Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Bani pentru Raci, uşi deschise pentru Săgetători

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Bani pentru Raci, uşi deschise pentru Săgetători

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi a orgoliului astăzi, pentru că este foarte subliniat de planete. Nu este un lucru rău, dar în același timp trebuie să ne asigurăm că nu punctăm doar din egoism. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Bani pentru Raci, uşi deschise pentru Săgetători
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2022   •   07:15

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, imaginație, creativitate, simț al umorului. Iau lucrurile pozitiv și aspectul acesta e bun atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. Sunt un motor și îi stimulează și pe colaboratorii lor. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Taur, beneficiul acestei zile este dat de faptul că pot descoperi un obiect rătăcit de care au nevoie sau o soluție care le-a trecut pe sub nas și nu au văzut-o. Ajutoare și de la oamenii care le pot întinde mână acum. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este aducătoare de prietenii și de discuții foarte plăcute, invitații neașteptate și e bine să răspundă pozitiv. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, banii astăzi, sunt serviți de planete. Datorită funcțiilor sau pozițiilor, pot lua niște decizii și benefice bune și material şi financiar.

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, prezență de spirit, intuiție bună, în același timp, demnitate și orgoliu. Nu se lasă călcați pe coadă și dau riposta imediat. Vin cu argumente inclusiv morale. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, răbdare și ascultare. Astăzi e bine să nu se implice în treburi care nu țin de ele, mai mult să observe ce se întâmplă în jurul lor, pentru că cineva le poate cere ajutorul. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua este aducătoare de popularitate și de prezența lângă oameni care știu să stimuleze și să laude. Se pot bucura de complimente. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

La Scorpioni, muncă bună astăzi și muncă glorioasă, cumva rezultatele le sunt apreciate sau vorbesc pentru ei și trebuie să accepte cu modestie că da, sunt într-un moment foarte bun. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, mai ales începutul zilei aduce aspecte minunate privind relația cu persoane aflate la distanță, călătorii, vorbe bune, invitații plăcute, iar acolo unde au demersuri oficiale, li se deschid ușile.

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au o bună relație cu partenerul de viață sau cu un apropiat, atmosfera este foarte caldă și foarte tandră, se fac mărturisiri și inimile se apropie. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au relații bune, o imagine bună sau corectează imaginea lor în ochii cuiva. În tot cazul, vorbele sunt minunate și cineva își de un accept sau obțin un accept. 

Horoscop 21 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, vorbim astăzi de rezultate bune profesionale și perspective bune la idei, un proiect la care s-au gândit. Cumva au culoarele deschise. 

O zi bună pentru toată lumea, nu ne stă nimic în cale să credem în noi și să-i dăm drumul la treabă. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close