Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanțele au decizii mari de luat, Capricornii sunt atenți la sentimentele celor dragi

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanțele au decizii mari de luat, Capricornii sunt atenți la sentimentele celor dragi

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Principiul acestei zile este economia, atât a energiei cât și a banilor. Să avem grijă cu resursele noastre.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanțele au decizii mari de luat, Capricornii sunt atenți la sentimentele celor dragi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2022   •   08:42

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi un pic răscolitoare, din punct de vedere emoțional, pentru că luăm lucrurile foarte în serios. Să fim un pic mai detașați.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au elan, au avânt. Însă, astrele spun să fie atenți dacă direcția spre care vor să-și orienteze eforturile este cea corectă, pentru că riscă să risipească timp și energie inutil.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, atenție la bani în prima parte a zilei, și atenție la relații în a doua parte a zilei. Fiți mai cu grijă pentru emoțiile oamenilor apropiați, care se pot supăra din nimic.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, și ei este bine să scoată mai puțini bani din buzunar astăzi. Dar și să investească energia în lucruri folositoare, pentru că sănătatea se poate resimți.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim astăzi de multă atenție, mai ales după amiază, la stările celor din jur. Au un fler extraordinar și asta îi avertizează, acolo unde lipsesc cuvintele, sau oamenii nu vor să se dea de gol.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei vorbim de o zi care poate aduce destul de multă agitație pentru nimic. Mai ales dacă divaghează sau se lasă atrași în discuții care nu au niciun fel de fertilitate pentru ei.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, trebuie să se concentreze la ce au de făcut, mai ales în prima parte a zilei. Multe date, cifre sau multe alegeri, și poate nu sunt foarte sigure de căile cele mai fructuoase. Le-ar prinde bine să se sfătuiască după amiază cu un prieten.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, au decizii mari de luat, sau de autoritatea lor depinde ca lucrurile să se desfășoare corect. Și țin mult la reguli. E bine să defileze cu legea, normele sau cu contractele, astfel încât ceea ce pretind să fie acoperit de acte.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua poate aduce preocupări pentru viitorul familiei dar și diverse acțiuni pe care le întreprind pentru a pune niște acte sau averea în ordine.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, sunt grijulii cu privire la averea lor, nu la banii pe care îi muncesc, ci la cei pe care i-au strâns sau i-au investit deja, și vor să dea rezultate. Multe calcule de făcut astăzi.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, atenție la sentimentele partenerului de viață, în special după-amiază. Se poartă cu mănuși, sunt foarte atenți să nu cumva să trezească dragonii.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă multă și nu prea plăcută. Poate că sunt experimentați sau cunosc destul de bine domeniul. Au șansa, dacă își fac treaba bine, să capete o calificare în plus.

Horoscop 22 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești ziua poate aduce imaginație și creativitate foarte bune în anumite munci, dar trebuie lăsați să lucreze liber, astfel încât să dea cel mai bun randament.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close