Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 iunie 2018: Racii se îndrăgostesc iremediabil

Horoscop 22 iunie 2018: Racii se îndrăgostesc iremediabil

Horoscop 22 iunie 2018: Racii se îndrăgostesc iremediabil
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    21 Iun 2018   •   23:44

Horoscop 22 iunie Berbec
Astăzi nu este indicat să plecaţi peste hotare. Încercaţi să fiţi diplomat pentru că riscaţi să intraţi în conflicte. Astrele vă susţin pe plan financiar şi vă îndeamnă să vă valorificaţi mai mult latura artistică.

Horoscop 22 iunie Taur
Cei mai mulţi fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval, primează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ce trec, au şi tendinţa de a se laudă.

Horoscop 22 iunie Gemeni

Este necesar să faceţi cât mai multă mişcare, dacă doriţi ca starea de sănătate să nu devină foarte fragilă. V-ar ajută şi dacă aţi da dovadă de ambiţie şi aţi renunţă la excesele de tot felul. Fiţi prudent.

Horoscop 22 iunie Rac
Există pericolul să vă îndrăgostiţi iremediabil de un prieten vechi. Inspiraţia profesională este maximă şi vă poate aduce mult dorită promovare. Unii chiar îşi doresc o călătorie lungă peste hotare.

Horoscop 22 iunie Leu
Plini de fantezie, dar şi foarte energici, lei încep prin a construi un plan de activitate casnică, pentru a îmbunătăţi aspectul căminului propriu şi sfârşesc prin a reorganiza întreagă viaţă de familie.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie astre
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close