Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute, Leii sunt îngrijorați pentru cineva drag

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute, Leii sunt îngrijorați pentru cineva drag

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Cuvântul de ordine astăzi este siguranța. Și asta vrem să căpătăm astăzi, prin tot ceea ce facem. Să nu riscăm nimic.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute, Leii sunt îngrijorați pentru cineva drag
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Aug 2022   •   09:00

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi minunată pentru toată lumea, dacă suntem inspirați și ne ascultăm și intuiția.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, să fie un pic atenți, planurile pe care ei le au, cu Jupiter acum în semnul lor zodiacal, dacă au și resurse sau dacă familia le este alături.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, siguranța poate fi dată de cadrul administrativ. Legi, ordine, reguli, felul în care s-au organizat în general, dar și de oamenii foarte apropiați pe care se bizuie.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenție la bani astăzi, o cheltuiala neprevăzută sau imprudentă, mai ales la solicitarea unui prieten care poate nu e chiar atât de prieten.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, atenționările sunt legate de propria lor fire, își fac griji din nimic și hiperbolizează niște evenimente.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, dificultăți privind starea de sănătate a cuiva, pentru care își pot face griji. E nevoie de ajutorul lor, sunt tentați să intindă o mâna de ajutor, dar trebuie să fie foarte bine organizați ca nu cumva mai mult să încurce.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare ziua poate aduce un pic de dezamăgire din partea unui prieten. Așteaptă prea mult, au proiectat prea mult și realitatea este așa cum este. Să-și revină, pentru că este și ceva bun în această dezamăgire.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, poate că nu le place să fie șefii care dau cu pumnul în masă, sau care taie în carne vie, dar uneori e nevoie și de asta. Trebuie să învețe să o facă și, mai ales, să aibă justificare morală, dar și legală.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate aduce discuții răscolitoare, sufletești sau legate de anumite evenimente emoționale, se lămuresc niște aspecte. Nu prea au chef de răscoliri dar este posibil să existe astfel de discuții.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, după amiaza poate fi mai fericită. Se frământă mult în prima parte a zilei, cum să rezolve niște treburi, și la muncă și financiare, dar vin soluții.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, spre seară pot există clarificări sau vorbe frumoase cu o persoană apropiată. Și pate că din acest punct de clarificare lucrurile vor merge altfel. Au șansă unui nou început.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, rezultate foarte bune în muncă. Poate nu sunt vizibile, dar ei simt că au ajuns să stăpânească lucrurile și poate chiar au niște idei originale, inovative, niște schimbări foarte utile de adus în munca lor.

Horoscop 23 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, foarte inspirați, proiecte și idei noi, poate chiar un nou început. Dar lucrurile vin de la sine, fără să fie forțate. E mai bine să lase energia zilei să curgă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close