Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 decembrie. O zi echilibrată, dar care crește în intensitate. Mai multe pericole spre seară

Horoscop 23 decembrie. O zi echilibrată, dar care crește în intensitate. Mai multe pericole spre seară

Horoscop 23 decembrie. O zi echilibrată, dar care crește în intensitate. Mai multe pericole spre seară
23 Dec 2016   •   08:23

Vinerea de dinainte de Crăciun se anunță destul de echilibrată, cu câte puțin din fiecare energie, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Nu avem aspecte majore, care să arate un surplus de energie sau un minus de energie, deci totul ar trebui să fie destul de echilibrat, mai ales că Luna se află în zodia Balanței, de unde încearcă încă să echilibreze tot ce există în jurul său.

Abia spre seară, Luna își va face trecerea în zodia Scorpionului, de unde ne poate face destul de excesivi și, dată fiind perioada, aș bănui că este vorba (dar nu doar atât) despre excese culinare.

BERBEC – Ziua de azi se anunță destul de intensă pentru tine, ca stare generală, deci încearcă să respiri adânc și nu te enerva.

TAUR – Atenția se mută pe relație și probabil că faci pregătirile de Crăciun cu partenerul de viață sau prietenii. Încearcă să fii chibzuit în aceste pregătiri, nu ai nevoie să cumperi tot magazinul.

GEMENI – S-ar putea încă să mai ai multă treabă de făcut și să nu apuci să termini în timp util. Pentru cei mai excentrici din zodia Gemenilor, Crăciunul poate fi făcut și la muncă.

RAC – O zi interesantă, care s-ar putea lăsa cu escapade romantice, flirt și poate chiar aventuri. Sigur, cât timp este Mercur retrograd, înseamnă că sunt episoade pasagere, dar foarte intense.

LEU – Pe tine, sărbătorile te prind în spiritul potrivit, acasă, înconjurat de familie. Sau cel puțin așa pare. Starea ta ar putea fi ceva mai agitată, dar nu e nimic grav.

FECIOARĂ – Ești pe ultima sută de metri cu pregătirile și, din fericire, știi exact ce ai de făcut și unde să mergi ca să găsești tot ce îți trebuie.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close