Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o zi inspirată, Capricornii au nevoie de tandrețe

Horoscop 23 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o zi inspirată, Capricornii au nevoie de tandrețe

Fiecare susține adevărul său și este mai puțin atent la al altuia. Din această cauză, spre seară putem avea mici probleme, inclusiv conjugale. Zi foarte frumoasă dacă știm să ne lipim de oameni, să fim sociabili.

Horoscop 23 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o zi inspirată, Capricornii au nevoie de tandrețe
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    23 Sep 2020   •   09:05

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC - o zi aducătoare de vorbe frumoase, gesturi atente și planuri de călătorie. Atenție spre seară, planurile se pot modifica.

HOROSCOP TAUR - o zi care poate aduce ceva bani în buzunar, este bine să fie harnici pentru că primele ore ale zilei sunt mai fructoase. Spre seară, atenție la sănătate.

HOROSCOP GEMENI - zi bună pentru întâlniri, relații și negocieri. Au vorbele la ei, spre seară atenție la excese, inclusiv romatince. 

HOROSCOP RAC - o zi cu multă hărnicie și muncă. Spre seară atenție la sănătate, oboseală sau mai mult se încurcă lucrurile dacă vreți să faceți prea multe. 

HOROSCOP LEU - dispoziție deschisă, inspirată, plină de imaginație și reușesc să rezolve multe probleme așa. Au chef să se bucure azi. 

HOROSCOP FECIOARĂ - foarte bună ziua pentru discuții de taină. Fie consilează pe cineva și în felul acesta calitățoile lor ies în evidență, fie află tor felul de informații. 

HOROSCOP BALANȚĂ - zi bună pentru relații sociale, întâlniri fructoase, multe laude pe care le primesc. Activități cu oameni de care se bucură.

HOROSCOP SCORPION -  zi care pune accestul pe bani, le sunt apreciate calitățile. Banii urmează să vină în viitor, dacă alinațele se încheie cu bine. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - zi cu glorie. ies în evidență datorită gesturilor cavalerești, salvează pe cineva, dau sfaturi dar sunt și ușor de jignit mai ales spre seară. 

HOROSCOP CAPRICORN - ziua poate aduce vești hune de la o persoană care îi iubește, le poară grija și știu să ajungă la sufletul lor. Au nevoie de tandrețe, pe care o primesc. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - sunt foarte sociali, vor să iasă în evidență sau circumstanțele de viață îi pun sub lumina reflectoarelor. Dau sfaturi bine primite. 

HOROSCOP PEȘTI - o reușită la locul de muncă, sub toate aspectee. Știu să atragă oamenii de partea lor și primesc aprecieri sau recunoaștere pentru calitățile lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close