Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii muncesc mult, Racii îşi încarcă bateriile

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii muncesc mult, Racii îşi încarcă bateriile

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Muncă, hărnicie și abnegație. Astăzi chiar trebuie să dovedim că ne pricepem la lucrurile pe care le facem și nu ezităm să ne apucăm de ele. 

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii muncesc mult, Racii îşi încarcă bateriile
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2022   •   07:10

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, muncă multă astăzi și toată ziua, și e bine să fie atenți la niște aspecte legale, juridice și să se țină de contract. 

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, munca de astăzi implică mai multă creativitate și imaginație, deci să-și aducă aportul, să interpreteze și să personalizeze lucrurile pe care le au de făcut. 

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, trebuie să se concentreze și să nu se lase furați de alte lucruri care se întâmplă pe lângă ei. Concentrare, cuvântul de ordine pentru astăzi.

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de multă mobilitate și mentală, dar poate și vizite și drumuri pe care le fac sau ghișee pe la care umblă. Destul de obositor și au nevoie să-și încarce bateriile spre seară. 

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, multe discuții legate de bani. Nu mulți, poate din mici tranzacții sau din mici oferte pe care le primesc, nu prea au voie să scoată bani din buzunar și exact asta s-ar putea ca un prieten să le ceară. 

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, foarte mare atenție și flerul lor e foarte accentuat astăzi, dar foarte mare atenție la lucrurile pe care le au de făcut. Trebuie să fie punctuale, atât ca timp, să rezolve lucrurile în timp, dar și foarte, foarte corecte și sunt prea exigente, iar asta e obositor.

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, mai multă grijă și atenție la lucrurile pe care le fac alții și s-ar putea ca Balanțele să fie nevoite să corecteze, ca să poată să meargă mai departe fluxul treburilor. 

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpion, vorbim de o zi care cere efort social, muncă de convingere, muncă de lămurire, discuții cu tot felul de persoane și trebuie să aibă grijă la felul în care se exprimă, ceea ce e un pic obositor.

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este aducătoare de responsabilitate și profesionalism, deci trebuie să facă lucrurile la care se pricep foarte bine, dar acolo unde se pricep foarte bine, au argumente și sunt foarte combativi și pot intra în conflict cu cineva care are o altă opinie.

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, multe informații și multe mesaje care se schimbă cu superiorii sau cu colegi, dar aflați în altă poziție sau lucrează în altă parte, astfel încât trebuie să conecteze informațiile și poate chiar unii Capricorni vorbesc într-o altă limbă. Oricum trebuie să traducă mesajele pe care le primesc. Destul de obositor și pentru ei. 

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de calcule: merită sau nu merită să fac un anumit lucru? L-aș putea face și mă pricep și știu? Dar trebuie văzut dacă contextul este unul benefic și nu numai din punct de vedere financiar, și ca sănătate, și ca stare de bine. În concluzie, trebuie analize.

Horoscop 23 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, ziua este aducătoare de emoții, mai ales dacă pregătesc sau au niște întâlniri importante și știu că trebuie să fie foarte riguroși și să respecte o anumită etichetă pentru a nu supăra pe cineva. 

O zi cu niște mici și îngrijorări sau calcule pe care ni le facem și trebuie să fim un pic mai atenți.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close