Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 iulie. Taurii au probleme financiare, Gemenii își plănuiesc vacanța

Horoscop 24 iulie. Taurii au probleme financiare, Gemenii își plănuiesc vacanța

Horoscop 24 iulie. Taurii au probleme financiare, Gemenii își plănuiesc vacanța
23 Iul 2018   •   22:51

Horoscop 24 iulie Berbec
Vă afirmaţi personalitatea întreagă zi într-o manieră excesivă. Seară, veţi prefera să reconfiguraţi relaţiile cu persoană iubita, pentru că apoi să reorganizati, după acelaşi tipic, relaţiile familiale.

Horoscop 24 iulie Taur
Relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

Horoscop 24 iulie Gemeni
Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.

Horoscop 24 iulie Rac
Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

Horoscop 24 iulie Leu
Sunt posibile excelente rezultate financiare însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii astrologie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close