Antena 3 Horoscop Horoscop 24 mai. O zodie va avea succes deosebit la muncă

Horoscop 24 mai. O zodie va avea succes deosebit la muncă

23 Mai 2018   •   21:29
Horoscop 24 mai. O zodie va avea succes deosebit la muncă

Horoscop 24 mai Berbec

Câteva probleme neașteptate vă vor complica ziua, așa că încercați să vă păstrați calmul. Fiți toleranți și înțelegători, pentru că altfel nu veți scăpa de anumite conflicte. Nu intraţi în discuţii contradictorii.

Horoscop 24 mai Taur

S-ar putea că pasiunea să explodeze în viața dumneavoastră și să vă dea totul peste cap. In principiu,concentrați-vă pe lucrurile importante care vă pot ajuta, nu vă pierdeti in nimicuri.

Horoscop 24 mai Gemeni

Cu simțul diplomației și farmecul de care dispuneti vă puteți îmbunătăți imaginea în cercul profesional. Este posibil să vi se încredințeze o funcție sau o lucrare mai dificilă. Acceptați oferta.

Horoscop 24 mai Rac

În activitatea profesională veți avea succese deosebite.În schimb, atmosfera de acasă este un pic apăsătoare, iar viața dumneavoastră sentimentală trece printr-o perioadă posomorâtă.

Horoscop 24 mai Leu

Fiţi mai indulgent cu persoanele pe care le aveţi în subordine sau cu cei din apropierea dumneavoastră. Astăzi sunteţi preocupați de unele probleme financiare, care se vor rezolva, săptămâna viitoare.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close