Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 noiembrie. Zodia care astăzi primește un plus de energie

Horoscop 24 noiembrie. Zodia care astăzi primește un plus de energie

Horoscop 24 noiembrie. Zodia care astăzi primește un plus de energie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    24 Noi 2016   •   10:11

Horoscop 24 noiembrie - Luna a ieșit din cârcotașa zodie a Fecioarei și s-a mutat în zodia Balanței, energie care pune accent pe relația dintre noi și ceilalți.

Pentru că Luna face aspect frumos la Soare cam toată ziua, relațiile s-ar putea să decurgă ceva mai armonios comparativ cu ultimele zile.

BERBEC – Exact cum povesteam mai sus, este o zi de interacțiuni și de cunoscut oameni noi. Și nu doar interacțiuni sociale, poate chiar și oameni cu care să împarți experiențe mai personale. Nu vreau să insinuez nimic, dar îmbracă-te frumos azi, s-ar putea să aibă efect.

TAUR – Dacă înveți să lucrezi în echipă, ziua de astăzi ar trebui să meargă destul de bine. Mai ales la locul de muncă, nu încearca să fii un lup singuratic, chiar e nevoie de mai multe capete luminate în ecuație.

GEMENI – Cel puțin una din personalitățile tale se distrează astăzi. Pare să fie o zi destul de relaxată, presărată cu diverse momente de amuzament, deci încearcă să îți păstrezi energia pozitivă.

RAC – Teoretic urmează o zi plină, activă, dar gândul tău stă tot acasă. Ori la familie, la atmosfera de acasă, ori chiar la patul de acasă, care e călduț. Mai ales după zilele astea, în care ai lucrat la foc automat.

LEU – Cuvintele sunt importante azi, deci ai grijă să le folosești cu rost și să nu dramatizezi, cum faci în mod normal. Oricum, dacă ai treburi importante de discutat, discută azi, pentru că se pare că ești susținut pe comunicare.

FECIOARĂ – Atenția ta se mută pe colaborări din care ai putea să câștigi și bani. Poate proiecte pe care le pregătești de mult, poate ceva nou, poate doar ceva din care să te simți util. Oricum ar fi, nu uita să negociezi.

BALANȚĂ – Primești un plus de energie care va crește în intensitate azi și mâine, grație lui Jupiter. Altfel, este un moment bun să mai tragi o linie și să te mai gândești la persoana ta. Azi relațiile sunt bine aspectate, dar nu uita de persoana ta, totuși, în toată interacțiunea socială.

Celelalte zodii şi mai multe explicaţii pe blogul lui Dezideriu.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii energie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close