Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Bani pentru Lei, uşi deschise la Gemeni

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Bani pentru Lei, uşi deschise la Gemeni

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Hărnicie și multă muncă, suntem foarte gospodari astăzi și se pare că ne ies toate treburile pe care le facem. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Bani pentru Lei, uşi deschise la Gemeni
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2022   •   08:15

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, fie că mai lucrează la birou sau pentru familie şi pentru casă, este nevoie de multă aprovizionare, dar lucrurile ies foarte bine. Nu cheltuie banii inutil. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de bucurie, de imaginație și chiar dacă au treabă de făcut, probabil că lucrează într-un domeniu unde ei efectiv se bucură sau au un har, un dar și un talent. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, în casă, în familie, se întâmplă lucrurile și e destul de multă veselie și tot felul de surprize. Nici nu știu cine le deschide ușa. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, drumuri, vizite, discuții, întâlniri și tot felul de surprize sau întâlniri neașteptate la aceste voiaje pe care le fac astăzi. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, banii sunt foarte bine cheltuiți și, pe de altă parte, pot obține niște bani. Chiar dacă este weekend pot primi o invitație neașteptată. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, sunt foarte mobilizate și foarte inspirate. Tot ce fac astăzi le iese foarte bine și tocmai de aceea, dacă au deschis mailuri, dacă au de vorbit cu diverse persoane, totul le iese, aşa că să pună mâna la treabă. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, se bazează pe alte persoane și pot fi surprinse cât de multe persoane se oferă să le sară în ajutor. Asta înseamnă că și recunosc că au nevoie de ajutor și le este răsplătită sinceritatea. În rest, tandrețe, vorbe bune, duioșie și susținere. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de prieteni, de întâlniri foarte frumoase și spumoase. Sunt foarte încurajați, apreciați, lăudați și susținuți în tot ce au nevoie.

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetatorii trebuie să ia niște măsuri sau să vină cu niște idei, cu niște soluții și sunt inspirați, de aceea și ordonează foarte multe lucruri pe care și le-au propus să le rezolve. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este aducătoare de discuții și negocieri privind modul mai potrivit de soluționare a unei probleme de care se ocupă. Poate fi familială, dar poate fi și profesională, și se consultă cu mai multă lume și poate chiar aduc laolaltă niște persoane care conlucrează la rezolvarea unei probleme. De asemenea, drumuri lungi pe care le pot face unii Capricorni.

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua aduce suport din partea apropiaților și se pot trezi cu daruri, cu niște facilități pe care aproape că nici nu le-au cerut, dar care apar din senin. Bună colaborare cu partenerul de viață și rezolvare a unor probleme patrimoniale. 

Horoscop 24 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, ziua este aducătoare de vorbe bune, relații bune, complimente, mângâieri și tandrețe. E bine să ceară ajutorul acolo unde nu se descurcă singuri, pentru că vor primi mai mult decât ajutor, și anume prietenii solide. 

O zi minunată pentru toată lumea, pentru că ne rezolvă treburile, dar avem și cu cine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close