Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 25 august, cu Camelia Pătrășcanu. Gemeni lucrează cu mult spor, iar pentru Pești ziua aduce o veste bună

HOROSCOP 25 august, cu Camelia Pătrășcanu. Gemeni lucrează cu mult spor, iar pentru Pești ziua aduce o veste bună

Ne știm foarte bine interesul personal, asta e bine. Obținem rezultate, știm să ne sprijinim și pe noi, și pe alții, mai ales în prima parte a zilei. Zi plină de suspans pentru nativii unei zodii.

HOROSCOP 25 august, cu Camelia Pătrășcanu. Gemeni lucrează cu mult spor, iar pentru Pești ziua aduce o veste bună
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    25 Aug 2020   •   09:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marți de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

Berbec - au succes, reușită, realizări și știu să evite o pagubă. Ar fi bine să rezolve mai ales aspectele financiare în prima parte a zilei.

Taur - ziua poate aduce în primele ore lucruri bune, reușite și realizări. După-amiaza pot avea sentimentul că cineva profită un pic cam mult de bunăvoința lor. 

Gemeni - lucrează și ei cu multă detreminare și au încasări. După-amiază au relații un pic mai dificile cu o persoană care îi rănește.

Rac - ziua aduce lucru bun și foarte inspirat, bine ar fi să facă acele activități pentru care chiar au chef. Atenție la sănătate și nu stați la birou prea târziu.

Leu - o zi bună pentru că se concncetrează în prima parte pe ce au de făcut, până la ora 16. După aceea însă le cam piere energia sau vor să facă alte activități. 

Fecioară - e o zi în care pot face niște investigații, ceva nu le sună bine, au suspiciuni în legătură cu niște persoane sau activități. Să facă investigații, să cerceteze. După-amiază atenție la discuțiile din casă. 

Balanță - ziua aduce mai ales până în prânz spor și reușite, chiar le face plăcere să lucreze pentru că știu că este în avantajul lor. După-amiaza atenție la vizite, ieșiri în oraș, sunt cam obositoare.

Scorpion - vorbim de mobilizare, intuiție. Sunt într-o formă foarte bună mai ales în primele ore ale zilei. Atenție la bani, un prieten s-ar putea să vă ceară. 

Săgertător - o zi care le cere atenție, și la sentimente și la sensibilitățile celor din jur mai ales ale colaboratorilor apropiați. E bine să vă gândiți la cauză dacă cineva greșește. 

Capricorn - ziua aduce sentimentul comuniunii și al cooperării, persoana potrivită pe umărul căruia puteți să vă sprijiniți. După-amiază atenție și la sănătate.

Vărsător - au o zi bună pentru carieră, mai ales în prima parte a zilei. După-amiaza sunt un pic ofensați de îndrăzneala cuiva, de o ironie. 

Pești - ziua aduce la început o veste bună, o reușită. După-amiaza au parte de o sarcina de care nu au chef și o postură care nu prea le convine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close