Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 25 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii muncesc mult, Peștii fac bani

HOROSCOP 25 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii muncesc mult, Peștii fac bani

HOROSCOP 25 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii muncesc mult, Peștii fac bani
25 Iun 2019   •   09:10

HOROSCOP. Acțiune, activitate astăzi. Luna este în Berbec, trebuie să ne mobilizăm și dacă se poate să fim mai puțin orgolioși. 

HOROSCOP. Berbec: Sunt intuitivi și inspirați, dar în același timp pot reacționa un pic supradimensionat, mai ales dacă cineva îi calcă pe coadă,. dar au idei foarte bune și știu să inspire.

HOROSCOP. Taur: Sunt mai atenți la ce fac alții, cu atât pentru a se feri de consecințele lor, dar simt ei foarte bine că nu este încă timpul să se implice.

HOROSCOP. Gemeni: O zi bună mai ales social, pot exista întâlniri valoroase, noi cunoștințe și știu să-și facă propagandă. Prietenii le întind o mână de ajutor.

HOROSCOP. Rac: Au foarte mult aplomb în fața șefilor, își cer drepturile, argumentează foarte clar de ce adoptă o anumită poziție, au o luare de poziție foarte fermă și impresionează.

HOROSCOP. Leu: Discută despre viitor, au idei noi sau văd în jurul lor pe alții care se descurcă mai bine și asta îi inspiră și adaptează din ideile acelea, astfel încât fac noi planuri.

HOROSCOP. Fecioară: Au o zi în care sunt stimulate, încurajate să pună preț pe valoarea lor și s-ar putea să se implice într-o acțiune foarte îndrăzneață așa cum nu le este felul de obicei. 

HOROSCOP. Balanță: Confruntări cu diverse persoane, șefi sau parteneri, oricine le stă în cale sau oricine nu se aliniază regulilor, principiilor după care ele se guvernează. Dispute.

HOROSCOP. Scorpion: Muncesc mult și avântat, contracronometru, au o miză mare, sunt cam încordați un pic și s-ar putea ca lucrul acesta să îi tulbure și pe colaboratorii lor.

HOROSCOP. Săgetător: Vorbim de o zi a libertății, a inspirației. Sunt foarte orgolioși, pot exploda un pic pentru că au sentimentul că sunt jigniți, cineva le frânează libertatea.

HOROSCOP. Capricorn: Atenție pe casă și cămin sau interesul personal și zona lor personală, nu se implică în lucruri riscante.

HOROSCOP. Vărsător: Multe planuri, multe idei, poate că ordonează destul de greu ideile lor, trebuie să fie un pic mai calmi și lucrurile se vor alinia de la sine.

HOROSCOP. Pești: Bani astăzi făcuți din muncă sau au sentimentul că dacă nu se mobilizează ratează o oportunitate. Bine ar fi să fie hărnicuți astăzi și nu au voie să cheltuiască.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close