Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pot fi radicali, Balanţele sunt geloase

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pot fi radicali, Balanţele sunt geloase

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Putem trăi astăzi un conflict între ce ne place şi ce este util să facem.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii pot fi radicali, Balanţele sunt geloase
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2022   •   07:42

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Sunt tensiuni pe cerul acestei zile şi e bine să ne controlăm orgoliul şi, de asemenea, să rezolvăm lucrurile mai mult singuri decât cu alţii.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Atenţie la cheltuieli de energie în activităţi inutile şi, mai ales, de bani. Analizaţi dacă ce vă place trebuie neapărat făcut azi.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Poate că vor să facă nişte investiţii în casă şi au nevoie de confort, de aici şi discuţii cu persoanele din casă. E un pic de agitaţie în viaţa personală.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Atenţie la drumuri, mai ales pentru cei care ieşiţi dintr-o localitate sau faceţi voiaje lungi şi concentranţi-vă mai mult la activităţile de astăzi.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Cheltuieli. Poate bani care trebuia să li se returneze, dar nu vin. Sau alte lucruri pe care sperau să le primească şi nu le primesc. Se simt păgubiţi.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce relaţii iritate astăzi şi sunt în stare, deşi au Venus în semnul lor zodiacal şi sunt politicoşi, să taie macaroana repede. Mai bine să se facă nevăzuţi decât să intre în conflicte.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Discreţie. Sunt persoanele din umbră, ca şi când ar ofta după cineva, dar discreţia este mai puternică şi nu ies în faţă. În schimb, pot ajuta de la distanţă. Bună zi pentru sănătate.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, vorbim astăzi de puţină concurenţă care se poate crea între Balanţe şi alte persoane, pot fi nemulţumite de felul în care partenerul de viaţă îşi petrece timpul liber cu alţii.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pot simţi că nu au suficientă autoritate în activităţile pe care le derulează, mai ales cu alte persoane. Cineva, pur şi simplu, le întoarce vorba.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim astăzi de neînţelegeri posibile la locul de muncă sau cu colaboratorii lor, mai ales din cauza orgoliilor. Cineva se poate simţi jignit, lezat de gesturile Săgetătorilor.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Partenerul dă bir cu fugiţii sau nu vrea să fie implicat în diverse acţiuni comune, iar Capricornii nu au încotro. Trebuie să înţeleagă nazurile celuilalt.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, vorbim astăzi de nevoia de a fi luaţi în serios. Pot reproşa oamenilor cu care interacţionează că nu sunt suficient de atenţi la ce simt şi lucrurile pe care vor să le facă. Nu primesc suficient sprijin.

Horoscop 26 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Atenţie la sănătate. Pot plăti acum o notă destul de mare la nişte excese sau neglijenţe, dacă au amânat să facă ceva pentru sănătatea lor. E o zi bună pentru că îi trage de urechi şi remediază.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close