Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 decembrie. Berbecii trebuie să aibe grijă la sănătate. Leii vor avea parte de întâlniri minunate

HOROSCOP 26 decembrie. Berbecii trebuie să aibe grijă la sănătate. Leii vor avea parte de întâlniri minunate

HOROSCOP 26 decembrie. Berbecii trebuie să aibe grijă la sănătate. Leii vor avea parte de întâlniri minunate
25 Dec 2018   •   20:48

Horoscop 26 decembrie Berbec.  Știi cum se spune: ce-i prea mult strică! Așa și la tine, orice abuz se poate solda cu o stare de disconfort greu de reparat după aceea. Că mănânci sau bei prea mult, că discuți prea mult fotbal sau politică, că vorbești prea tare sau că lenevești prea mult… toate acestea par să fie prea mult la un moment dat, ori pentru tine, ori pentru alții. Fă un efort să ții sub control excesele de orice natură, pentru că nu ai vrea să strici nimănui ziua. Ai putea ieși epuizat dintr-o zi de sărbătoare tocmai pentru că nu dozezi corect proporțiile, alunecând spre… ori prea-prea, ori foarte-foarte. De moderație ai auzit? LA MULȚI ANI!

Horoscop 26 decembrie Taur.  Parcă te-ai conecta direct la sursa ta principală de energie, pentru că tot ce se petrece pe parcursul acestei zile emite căldură, bucurie, lumină, bună dispoziție. De fapt, sursa de energie pozitivă ești chiar tu, pentru că, pe oriunde treci, îi faci pe toți să se simtă bine. Cine te are astăzi în preajmă parcă se simte mai motivat, mai revigorat, mai bogat cu puțin, pentru că tu ai pentru oricine ceva de dăruit: o vorbă bună, o idee inspirată, un compliment care face plăcere, un sfat practic, o mână de ajutor. Să nu te mire, la câte daruri ai tu azi de oferit, că telefoanele sună întruna, și ești mereu căutat de cineva. LA MULȚI ANI!

Horoscop 26 decembrie Gemeni.  Te arunci într-o nouă aventură la primul impuls, fără să gândești prea mult. Profiți de orice ocazie care ți-ar aduce un plus de adrenalină, deși o faci un pic riscant, un pic inconștient. De fapt, sufletul tău de adolescent liber e cel care te împinge la astfel de experiențe ciudate. Pentru că, la urma urmei, dacă ai sta pe margine, prudent și fricos, ai rata o mulțime de lucruri palpitante. Azi ai fi capabil să faci lucruri nemaifăcute, să spui lucruri pe care nu le-ai mai spus, să iei decizii nebunești, fără să îți iei măsuri de precauție, după principiul: de ce nu? Dar acelea se vor dovedi a fi mult mai bune decât cele îndelung analizate. Aruncă-te spre nou, fără să mai pui atâtea întrebări. Va fi bine! LA MULȚI ANI!

Horoscop 26 decembrie Rac.  Sunt multe subiecte de discuție, acolo unde mergi, care animă spiritele. În unele locuri în sens constructiv, făcând conversația vie și interesantă, dar în alte locuri pot genera adevărate conflicte, deci ai grijă cum, cui și despre ce vorbești. S-ar putea să ridici tonul cam tare în unele momente și să strici tuturor cheful de conversație, mai ales dacă, la originea aceste patimi, se află principii diametral opuse. Întotdeauna, când se adună mai mulți în același loc, se găsesc oameni și dintr-o tabără și dintr-alta, de aceea trebuie să alegi cu diplomație subiectele de discuție ca să nu iasă cu scântei. Fii calm și mai bine nu discuți despre ceea ce știi că ar putea genera patimi inutile: muzică, politică, sport… LA MULȚI ANI!

Horoscop 26 decembrie Leu. O întâlnire cu cei dragi din familie generează mari emoții, mai ales dacă ai ocazia să revezi persoane pe care nu le-ai mai văzut demult. Trecutul revine puternic în discuție de parcă ai vorbi mai mult despre lucruri pe care nimeni nu le-a aflat despre tine din ultimul an, sau scoți de la naftalină amintiri, poze, povești de odinioară care emoționează pe toată lumea și mai ales pe tine. Nici nu știi cum apare și o lacrimă în colțul ochiului când vorbești despre zona ta de baștină, despre bunici, despre părinți, pentru că ești încă foarte atașat de trecut iar aceste discuții scot la iveală sensibilul din tine. Dacă nu ai făcut asta deja, de sărbători, iei acum legătura cu rudele tale care așteaptă de la tine o veste, pentru că ceva te cheamă ca un magnet înapoi, la origini. LA MULȚI ANI!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii astre
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close