Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi ating un vechi obiectiv, Balanţele se reinventează

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi ating un vechi obiectiv, Balanţele se reinventează

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână care ne cere atenție, vigilență, multe aspecte planetare dinamice, care își schimbă poziția și, de asemenea, pe final de săptămână și mercur iese din retrogradare.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi ating un vechi obiectiv, Balanţele se reinventează
de Alexandra Dima    |    25 Sep 2022   •   11:14

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Multe evenimente în această săptămână - Lună nouă, luni, care ne învață cum să punem problema în relațiile personale care se pot schimba. Miercuri este cea mai tensionată zi din săptămână - sentimentul de pierdere, poate chiar repetat prin situații pe care le-am mai avut și care reapar, ne învață că, de fapt, trebuie să fim mai înțeleşi și să ne știm mai bine interesul. Iar pentru weekend - atenție, mai ales pentru cei care fac drumuri lungi. 

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbeci încep săptămâna cu Lună nouă în zona relațiilor. Le pasă de impresia pe care au lăsat-o sau ce părere are cineva important. Discuțiile sunt destul de sincere, apreciază și ei pro și contra, bine sau rău, ce dau și ce câștigă. Vor să coopereze, dar trebuie să fie foarte sinceri pentru asta. Miercuri au de analizat o pierdere, posibilă pierdere în urma unui aranjament financiar, iar în weekend atenție la drumuri, vigilență la volan.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, în probleme de muncă, luni și marți cu Luna nouă, este bine să analizeze dacă pot face echipă cu o anumită persoană și care sunt foarte clar punctat drepturile și obligațiile. Pe de altă parte, la mijlocul săptămânii pot avea sentimentul că se pun din nou în aceeași situație, fie că lasă prea mult de la ei, fie că au niște exigențe care nu pot fi respectate de celălalt. De data aceasta trebuie să fie mai supli, un pic mai maleabili. Pentru finalul de săptămână atenție la cheltuieli. Nu din cauza lor, ci din alte cauze și poate chiar trebuie să analizeze dacă nu cumva sunt păgubiți sau riscă să piardă bani imprudent.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, începutul de săptămână este fixat în zona iubirii și au nevoie să dea un nou start relației sentimentale. Unii își caută parteneri, alții - cei care sunt într-o relație - e bine să reaprindă niște tăciuni ai iubirii acolo. O relație bună și cu copiii. Luni și marți miercuri însă, atenție la muncă! Poate că sunt implicați într-o activitate prin care mai mult păgubesc sau pierd energie ori pierd timp sau nu a cu cine să lucreze. E bine să analizeze dacă e cazul să înceapă un proiect sau să se implice într-o activitate sau nu. Pentru weekend, atenție la discuții și contradicţii. Se pot transforma foarte ușor în niște dispute. Din fericire, discuțiile sunt sincere și măcar toată lumea se lămurește.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru începutul de săptămână se pot anunța niște aranjamente sau decizii în familie legate de conservarea patrimoniului, drepturilor, obligaţiilor, în special materiale ale Racilor. Deci care este bucata lor dintr-o avere sau dreptul de a folosi un anumit bun. Pentru mijlocul săptămânii și mai ales miercuri, joi - sentimentul că în relațiile de încredere, afective, de prietenie sunt puși din nou într-o situație asemănătoare. Fac față unor surprize neprevăzute. Deși au investit cu încredere, cineva le trage clapa. Pentru finalul de săptămână au nevoie să-și încarce bateriile și să evite sarcinile prea obositoare, fizic vorbind și poate chiar să refuze niște obligații.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, Luna nouă este fixată în zona conștientizării, înțelegerii și comunicări. Unele lucruri trebuie stabilite luni și marți în legătură cu cineva, o persoană, o colaborare, poate nu apropiat, la distanță sau la distanță în ierarhie. Deci relațiile lor cu oficialii, cu funcționarii, cu autoritățile sau cu persoane apropiate, dar care au un cuvânt greu, totuși de spus, necesită un pic mai multă diplomație și toate lucrurile trebuie făcute foarte corect și foarte transparent. Pentru miercuri și joi pot simți că pierd teren sau că li se ia o bucată din dreptul lor, inclusiv material, trebuie să-l împartă cu cineva, iar la final de săptămână le-ar prinde bine să iasă puțin din cotidian - o excursie.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, banii sunt vizați luni și marți. Această lună nouă poate aduce un nou contract sau o punere îîntr-o altă cheie a unei colaborări, astfel încât să sporească financiar. Și sunt vehemente, au argumente și pot câștiga într-o discuție, într-o negociere. Pentru miercuri, senzația că au mai trecut printr-o situație asemănătoare cândva, n-au procedat bine, acum trebuie să fie mai înțelepte, mai ales când e vorba de bani și de prosperitate materiale. Cu alte cuvinte, mai atente la drepturile lor financiare. În weekend - în familie.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, Luna nouă le vizează direct, se produce în semnul lor zodiacal. Luni și marți poate că trebuie să analizeze dacă lor le convine, dacă le este bine, dacă ele cu adevărat vor o alianță, un parteneriat, o legătură cu cineva anume. Pot avea revelații, pot vedea într-o lumină mai clară și mai reală atât persoana, cât și condițiile unei colaborări. Își spun cuvântul, astfel că miercuri nu vor să fie păgubite, trase pe sfoară, exploatate cum poate s-a mai întâmplat, cedând prea mult, fiind drăguțe și politicoase. De aceea își vor spune cu vehemență punctul de vedere. Își apără drepturile, iar în weekend - excursii care le aerisesc și le fac bine.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpion, această Lună nouă care se produce luni are de-a face cu colaborările și alianțele care pot fi altele, cu alte persoane neașteptate, la care nu s-au gândit, dar care deodată răsar în drumurile lor, care pot fi altele în ultima vreme decât cele obișnuite. Își fac noi prieteni și descoperă că persoane pe care nu contau sau nu aveau încredere sau își formaseră o părere greșită, de fapt, sunt. Miercuri și joi pot avea sentimentul că trebuie să se poarte altfel decât în trecut într-o relație cu cineva și, poate, de data aceasta, să fie mai puțin dependenți de punctul de vedere al celuilalt și să spună efectiv ce gândesc. Bani cheltuiți în weekend dar cu folos.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, Luna nouă de luni și cu efect până marți, poate aduce surprize, proiecte noi, schimbări de opinie, schimbări de dispoziție, deoarece au altă apreciere a viitorului, alte consecințe pe care le urmăresc, alte efecte ale gesturilor lor și, cumva, găsesc soluții sau se creează o altă viziune. Pentru miercuri și joi nu vor să fie prinşi într-o promisiune sau se dezangajează de la o promisiune care nu merge pe un culoar favorabil și prin care mai mult pierd. În weekend au nevoie să se regăsească pe ei înșiși, timp pentru sine.

 

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Luna nouă este fixată în zona carierei și autorității, și trebuie să spună DA sau NU dacă sunt de acord sau nu sunt de acord cu anumite lucruri care se decid la nivel înalt în ierarhie. Discută mult și cu șefii și trebuie să aprecieze dacă pentru viața lor, pentru demnitatea lor, e corect un anumit lucru, anumit rol, funcție, o anumită decizie care să o şi pună în aplicare sau nu, și vin cu alte soluții. Miercuri au sentimentul că au mai fost puși în această situație de a dezamăgi pe cineva, de a nu fi de acord cu cineva, dar nu pot să-și trădeze conștiința. Relaxare în weekend.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o lună nouă fixată în zona perspectivelor, convingerilor și credințelor. Deci cumva viitorul depinde de o nouă viziune pe care și-o construiesc, singuri ce asistați de cineva sau împreună cu cineva apropiat. Fie că e vorba de o viziune de viață personală, de planuri de viață sau de planuri de afaceri, pot merge mai departe pe mâna cuiva și este foarte bine. Miercuri și joi trebuie să se implice un pic mai mult. Poate altădată au lăsat prea mult pe cineva să dirijeze lucrurile, trebuie să se implice și să ia decizii, iar în weekend sunt alături de prieteni și se deconectează.

Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, Luna nouă vizează în special banii și averea, în urma unei colaborări și diverse avantaje care pot decurge, nu numai bani. Au un ochi foarte atent pentru a aprecia care sunt acele avantaje și cum le pot specula mai bine. Calitatea oamenilor e foarte importantă pentru a putea merge mai departe. De aceea, miercuri analizează ce a zis, ce a făcut, privesc din mai multe perspective lucrurile și sunt atenți la perspectivele financiare ale unei colaborări bune care se inițiază minunat. Cu ochii pe afaceri şi în weekend, poate se mai consultă, cer sfaturi sau se documentează pentru a ști mai bine cum stau.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close