Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au parte de bani, Săgetătorii îşi repară imaginea

Horoscop 27 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au parte de bani, Săgetătorii îşi repară imaginea

Horoscop 27 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Multe vorbe isteţe astăzi, este ziua cuvintelor. O zi care ne cere să comunicăm cu cei din jur şi, mai ales, să reparăm nişte puncte în relaţiile noastre care au fost sensibile la început de septembrie. Mercur este retrogard pentru trei săptămâni din acest moment, aşa încât avem multe lucruri de clarificat.

Horoscop 27 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au parte de bani, Săgetătorii îşi repară imaginea
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2021   •   08:39

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea întâlniri foarte fructuoase, încearcă să convingă pe cineva, dar li se atrage atenţia, cu Mercur retrograd, că trebuie să asculte mai întâi şi să aibă mult tact în conversaţie.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii vorbesc despre bani şi pot chiar să îi producă sau să amâne nişte plăţi sau nişte pierderi. În tot cazul ies bine la socoteli financiare, dar duc multă muncă de convingere.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni e o zi a isteţimii - fac lucrurile de aşa natură şi inventează ei nişte soluţii, încât pot  funcţiona foarte bine în acest moment. Sunt foarte creativi. 

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci e mai util să asculte atent ce simt, ce vor sau de ce se tem cei din jurul lor. Colectează informaţiile astea şi le sunt foarte utile.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei este o zi socială, nişte proiecte la care s-au gândit, colaborări cu prieteni - sunt întoarse astăzi pe o altă parte, astfel încât ce n-au văzut să poată vedea. Multe discuţii şi explicaţii. 

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, şi în cazul lor e vorba de autoritate la locul de muncă şi cu şefii, vorbesc despre nişte proiecte care vor duce la bani. Trebuie să găsească nişte soluţii să continuie proiectele care vor duce la profit. Au grijă şi de onorariile lor şi îşi onorează munca. 

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe,  ziua aduce multe dezbateri, poate în jurul unei teme morale sau legate de lege sau de nişte regulamente şi sunt nevoiţi să citească sau să apeleze la un specialist pentru a avea argumente. Informare, astăzi.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii ascultă mai mult ce are altcineva de zis şi ascultă mai mult fricile, temerile, supărările unei alte persoane. Pur şi simplu sunt umărul pe care cineva jeleşte, dar cumva scot ei un profit şi din asta. 

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua este foarte socială, pot avea loc discuţii şi întâlniri frumoase pentru că este Mercur retrograd pot îndrepta sentimentele cuiva faţă de ei, pot corecta o imagine poate pătată cândva.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, justificări la locul de muncă, se dau tot felul de explicaţii sau povăţuiesc, învaţă pe cineva care nu prea le era la inimă, dar acum, existând această deschidere spre comunicare, dau sfaturi bune.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, este o zi de creativitate şi imaginaţie, deci se apleacă asupra unor proiecte pe care le-au gândit şi poate că acum le corectează, le văd altfel şi le ordonează şi mai bine.

Horoscop 27 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii au o zi mai preţioasă în cămin - în familie sau singuri - se ocupă de problemele lor şi îşi ordonează casa dar şi sufletul. Fie cu cei din casă stabilesc nişte acorduri legate de confort.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close