Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele câştigă pe toate planurile, Scorpionii au un noroc chior

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele câştigă pe toate planurile, Scorpionii au un noroc chior

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Efect de Lună nouă în zona relațiilor și astăzi. De data aceasta, punem mai mult accent pe drepturi și obligații. În relații, fiecare ştie ce are de făcut. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele câştigă pe toate planurile, Scorpionii au un noroc chior
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2022   •   07:01

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, pot fi discuții astăzi foarte tranșante, în care Berbecii cer explicații, pun întrebări sau își cer drepturile. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, mai ales în zona profesională, au nevoie să știe exact ce au de câștigat în urma unor colaborări, lor ce le iese. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, Luna nouă, cu efect și astăzi, poate aduce clarificări privind niște proiecte sau țin mai mult decât altă dată la zona lor de libertate, să fie lăsaţi să facă lucrurile în propriul lor stil. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, este o zi care poate anunța încheierea unor etape. Se finalizează ceva sau se iau niște decizii definitive în legătură cu o problemă. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, aspectele acestei zile pot anunța întâlniri, contacte și noi deschideri, fie prin propuneri, prin invitații sau se inspiră de la realizările celor din jur și merg mai departe cu noi gânduri și proiecte. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, aspectele de astăzi, mai ales prima parte a zilei este foarte valoroasă pentru câștiguri în general, deci țin la salariu sau la onorariul lor și-l merită. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, vorbim de multe discuții, multe dispute, poate nu au legătură atât cu aspecte concrete de rezolvat, cât mai ales cu cadrul și cu poziționarea morală sau spirituală vizavi de niște probleme. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, aspectele aduc rezolvări fără ca ei să se zbată prea mult. Deci cumva, observând și având încredere, dar observând foarte atent ce se întâmplă, pot constata că lucrurile se așază de la sine. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, aspectele de astăzi aduc și în cazul lor relații sociale bune, contacte bune, poate chiar cu persoane noi sau tinere. Sunt invitați să vorbească și e bine să spună ce au de spus și ce ştiu.

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii pot lua niște hotărâri sau își apără mai bine zis o poziție vizavi de o acțiune care se întreprinde sau decizii care se iau la locul de muncă sau în general. Țin să se facă lucrurile într-un fel și argumentează. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, sunt discuții astăzi legate de viziune, de viitor, efectele unor lucruri pe care le fac în acest moment, dar poate să fie și o invitație la un drum lung și special, cu întâlniri frumoase. 

Horoscop 27 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Pentru Pești, ziua este aducătoare de belșug și spor care vine în mod neașteptat prin familie sau susținători. 

O zi care pune accent pe relații, pentru că suntem pe efectul Lunii noi în zona relațiilor, dar ne cere în același timp să ne știm drepturile, să ni le apărăm. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close