Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Câștig important pentru Lei, Capricornii renunță la un viciu

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Câștig important pentru Lei, Capricornii renunță la un viciu

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Astăzi este vorba despre autoritate. Indiferent în ce poziție ne-a pus viața, acolo în locul pe care îl ocupăm, trebuie să fim siguri de noi și să facem lucrurile cât putem de bine.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Câștig important pentru Lei, Capricornii renunță la un viciu
de Alin Tarnovschi    |    28 Aug 2020   •   09:15

O zi cu atenționări, mai ales pentru că trebuie să ne facem datoria, să nu dăm greș. Iar dacă o facem totuși, să recunoaștem cu demnitate.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, forță, hotărâre și putere. Chiar și în relația cu șefii, cu autoritățile, se descurcă foarte bine. Știu foarte bine ce au de făcut.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri este o zi de superioritate morală. E foarte bine că pun problema nu doar economic sau contabil și material, ci și moral sau chiar estetic. Deci, lucrurile trebuie să fie armonioase.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii vor avea parte de discuții. Trebuie să fie foarte atenți la relația cu cineva. Este posibil ca încăpățânările cuiva să îi jeneze. Își dau seama că nu pot schimba o persoană. Poate e mai bine să o lase așa.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii pot avea o zi foarte importantă. Trebuie să dovedească ceva cuiva, să arate niște lucruri pe care știu să le facă sau să fie foarte centrați încât nimeni să nu îi poată intimida sau schimba din opinia lor.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Multă muncă astăzi. Poate că un proiect trece printr-un punct important astăzi și au toate șansele să câștige bani de pe urma acestei etape.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare ziua poate aduce o energie bună. Foarte implicate, foarte eficiente, foarte istețe. Pot să îi organizeze și pe alții. Au rezultate grozave.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele sunt mai concentrate la poziția pe care o au acum, să își fundamenteze poziția la locul de muncă sau în casă, să își consolideze influența. De aceea e bine să fie atente și la jocurile celor din jur astfel încât să nu riște, să învețe din greșelile celorlalți.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni urmează discuții, dispute și pot fi ședințe foarte importante. Se vorbește despre semnarea unui contract important, se bate palma pentru o colaborare. În orice caz, se pot înâmpla lucruri foarte valoroase.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători vorbim de bani astăzi. Poate nu câștigați, dar investiți, împrumutați sau cumva se deplasează niște bunuri dintr-o parte în alta și sunt foarte pricepuți în a face lucrurile bine.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni poate fi o zi importantă de destin, de autoanaliză, răscolitoare și profunde. Își dau seama de limitele lor sau de faptul că o etapă se încheie chiar dacă vor sau nu. Și trebuie să renunțe la un viciu sau să depășească un moment familial.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Atenție la sănătate! Pe de altă parte, urmează activități de care nu prea au chef. Se trezesc că ceva din urmă nerezolvat vine acum și trebuie să se ocupe.

Horoscop 28 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești este o zi socială. E important cum dau în fața oamenilor, câtă credibilitate au și câte persoane sunt de partea lor. De aceea sunt foarte atenți la feedback-urile pe care le primesc de la oameni.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close