Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 august 2021. Provocări la tot pasul pentru Capricorni, Racii au o aventură amoroasă condimentată

Horoscop 28 august 2021. Provocări la tot pasul pentru Capricorni, Racii au o aventură amoroasă condimentată

Horoscop 28 august 2021. Taurii nu se simt apreciaţi suficient de mult de către persoana iubită, în timp ce Balanţele se joacă cu focul în relaţia de cuplu.

Horoscop 28 august 2021. Provocări la tot pasul pentru Capricorni, Racii au o aventură amoroasă condimentată
Sursa foto: Unsplash.com | Scott Broome
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2021   •   15:00

Horoscop 28 august 2021 pentru Berbec

Pentru nativul din zodia Berbec este un bun prilej pentru a-și demonstra anumite lucruri pentru el însuși. Discutați cu partenerul dvs. despre problemele care vi se par importante. Încercați să vă învingeți timiditatea pentru a vă elibera de o greutate care vă îndepărtează de ceea ce sunteți cu adevărat. Adevărul este că vă veţi simți mult mai bine dacă veţi putea scăpa de toată presiunea pe care o aveţi pe umeri la locul de muncă.

Horoscop 28 august 2021 pentru Taur

În dragoste, uneori aveți impresia că sunteți urmăriţi și că nu sunteți apreciați la adevărata dumneavoastră valoare. Dar, veți vedea că astăzi veți fi pregătiți să faceți un pas important fără să puneți prea multe întrebări. De fapt, sunteți pe cale să faceți ceva grozav, așa că acum nu este momentul să vă îndoiți. 

Horoscop 28 august 2021 pentru Gemeni

Pe parcursul zilei de azi aţi putea primi o invitație. Chiar dacă nu simțiți nevoia să ieșiți, această propunere vă va umple sufletul de bucurie. S-ar putea să fiți nevoiți să participați la un eveniment în familie, o nuntă sau botez. Oricum ar fi, veți fi foarte încântați de ideea de a participa la această petrecere cu cei dragi.

Horoscop 28 august 2021 pentru Rac

Nativii din zodia Rac își doresc să cunoască oameni noi. Racii singuri au parte de o nouă aventură cu sare și piper. La locul de muncă, vă arătați autoritatea în faţa colegilor. Asta s-ar putea să vă dea ceva bătăi de cap zilele următoare. Încercați să vă păstrați calmul și să discutați pe un ton prietenos. Este, de asemenea, posibil să întâlniți niște oameni interesanți care vă vor deschide noi orizonturi.

Horoscop 28 august 2021 pentru Leu

Când vine vorba de relații, aveți tendința să preferați o relație stabilă și armonioasă. Din păcate, de cele mai multe ori, din cauza discuțiilor, acest lucrul nu este posibil. În a doua parte a zilei, veți primi o invitație la cină din partea unei persoane dragi. Chiar dacă nu aveți o dispoziție foarte bună, nu ezitați să acceptați. Vă veți simți foarte bine și vă veți recupera energia. 

Horoscop 28 august 2021 pentru Fecioară

Astăzi, nativii din zodia Fecioară se simt puțin îngrijorați în ceea ce privește relațiile. Sunteți îngrijorate că încă nu v-ați găsit un suflet pereche care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu dvs. În curând, acest lucru va fi doar un vis urât. Astrele v-au pregătit tot ce este mai intens şi frumos în această toamnă. Încercați să vă feriți de oamenii răi din jurul vostru. Sunt destul de mulţi.

Horoscop 28 august 2021 pentru Balanță

Balanțele se joacă cu focul în relația de cuplu. Fără să vă dați seama, de foarte mult ori, ajungeți să puneți o barieră și chiar distanță între dumneavoastră și partener. Acest lucru poate fi destul de neliniștitor pentru partener. Încercați să vă priviți partenerul cu mai mult dragoste și chiar să-i arătați sufletul dumneavoastră cald, altfel s-ar putea să ajungeți să vă pierdeți unul pe altul.

Horoscop 28 august 2021 pentru Scorpion

Pe tot parcursul zilei de azi, veți avea ocazia perfectă de a vă face cunoscut șefului dvs. Veți avea idei strălucite și ambiții demne de un mare om de afaceri. Nu trebuie să neglijați niciun detaliu, astfel încât toate oportunitățile să fie atinse de partea voastră. Dacă vreți să fiți plăcut de colegi, va trebui să fiți și convingător, clar și hotărât. 

Horoscop 28 august 2021 pentru Săgetător

Când vine vorba de sentimentalitate, există anumite concesii pe care încă nu sunteți pregăți să le faceți. Lucrul pe care partenerul dvs. îl va putea verifica pe parcursul zilei astăzi. Aveți nevoie de spațiu, oricare ar fi dragostea pe care i-o aduceți și pe care v-o oferă. Ca întotdeauna, veți avea multe probleme să înțelegeți că trebuie să faceți anumite lucruri pe cont propriu. Dar, pe termen lung, vă veți obișnui.

Horoscop 28 august 2021 pentru Capricorn

Astăzi, veți avea asul în mânecă pentru a vă dezlănțui visele și toate capriciile, deoarece imaginația vă va ocupa întreaga minte. Cu siguranță veți aprecia sentimentul de libertate pe care vi-l oferă această nouă stare de spirit. Așadar, ar trebui să profitați de ocazie pentru a descoperi măștile ascunse ale personalității voastre. 

Horoscop 28 august 2021 pentru Vărsător

Din punct de vedere sentimental, astăzi sunteți deosebit de sensibili. Dacă sunteți într-o relație, ați putea căuta oarecum excesiv atenția partenerului tău. Și dacă ea / el nu răspunde imediat la toate cererile dvs. de afecțiune, vă veți supăra. La locul de muncă, se pare vă veți vedea chipuri noi. Probabil noi angajări.

Horoscop 28 august 2021 pentru Pești

Prietenia cu unul dintre prietenii tăi buni este în declin. Adevărul este că ați împărtășit câteva momente bune și altele mai dificile care păreau că v-au unit pentru totdeauna. Doar că drumurile s-au separat. Uneori vă este foarte greu să vă înțelegeți. Acceptați faptul că v-ați schimbat amândoi, dar nu în același mod. Ar trebui să vedeți dacă puteți continua să împărtășiți lucruri fără să trăiți doar din trecut. 
 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close