Antena 3 Horoscop Horoscop 28 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o schimbare de dispoziție. Gemenii sunt inspirați

Horoscop 28 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o schimbare de dispoziție. Gemenii sunt inspirați

28 Mar 2019   •   09:18
Horoscop 28 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o schimbare de dispoziție. Gemenii sunt inspirați

Horoscop 28 martie. Surprize frumoase pe care ni le facem, le facem și altora și alții nouă. 

Horoscop 28 martie Berbec - Schimbare de dispoziție. În urma unror discuții sau analizând ce s-a întâmplat în ultima vreme, deodată le vine o inspirație care îi atinge și financiar.

Horoscop 28 martie Taur - Au o schimbare de dispozție, în special în prima parte a zilei în urma unei informații total surprinzătoare, dar benefică  pentru ei deoarece știu să o folosească.

Horoscop 28 martie Gemeni - Sunt inspirați astăzi să își poarte de grijă, mai ales în privința averii și a lucrurilor concrete.

Horoscop 28 martie Rac - Au o listă de condiții. Sunt foarte pretențioși, exigenți, chiar dacă nu fac o impresie foarte bună, preferă așa.

Horoscop 28 martie Leu - Reduc la locul de muncă, din activitățiile pe care nu vor să le mai facă, sau iau niște decizii foarte importante de reorganizare.

Horoscop 28 martie Fecioară - Fac o impresie minunată, bazându-se pe talentele lor și munca lor. Au uși deschise.

Horoscop 28 martie  Balanță - Se concentrează mai mult pe casă și relațiile de familie. Atenție la sănătate, este o zi bună pentru îngrijire.

Horoscop 28 martie Scorpion - Multe rezolvări de natură administrativă. Aplică cu multă înțelepciune ce au învățat în trecut.

Horoscop 28 martie Săgetător - Bani economisiți sau investiți foarte inteligent în casă sau depozite secrete.

Horoscop 28 martie Capricorn - Au o zi mare, mai ales în a doua jumătate a zilei. Nu fac nimic care să le trădeze conștiința, nici în relațiile apropiate, nici la locul de muncă.

Horoscop 28 martie Vărsător - Sănătate. Unii dintre ei învață dintr-o lecție din trecut, dintr-un eveniment important și aplică, mai ales pe plan financiar.

Horoscop 28 martie Pești - O protecție de la o persoană în vârstă sau o persoană cu multă experiență, dar și cu influență socială. Primesc un sfat, li se deschid niște uși și se bazează pe acea persoană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close