Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt nemulțumiți, Scorpionii așteaptă o veste

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt nemulțumiți, Scorpionii așteaptă o veste

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. O zi complicată, mai ales dacă avem sarcini de care nu avem niciun chef să ne ocupăm. Atenție la imprudențe, accidente, fiți concentrați.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt nemulțumiți, Scorpionii așteaptă o veste
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    29 Aug 2020   •   08:30

O zi complicată pentru toată lumea, dar asta ne face să ne gândim la demnitatea noastră și dacă ea este respectată de cei din jur și ne mai gândim lângă cine vrem să stăm.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot fi discuții cu persoane cu care v-ați mai confruntat și altădată, cu multă autoritate. Pot fi părinți sau parteneri de viață, dar atenție și la relația cu autoritățile.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Mai ales dacă vă deplasați, dacă faceți călătorii lungi sau foarte solicitante, puteți fi obosiți sau neatenți.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni vorbim de nemulțumiri iscate de partenerul de viață sau o persoană apropiată pe care o considerați prea zgârcită și au sentimentul că au pierdut pe mâna altcuiva.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii țin foarte mult la imaginea și prestanța lor, de aceea sunt foarte atenți cum sunt tratați de cei din jur și pot avea chiar o surpriză din partea cuiva apropiat.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii sunt puși pe muncă sau au niște lucruri foarte importante de rezolvat. Bine ar fi să fie trecută pe listă și sănătatea lor, care ar primi un spor benefic astăzi.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare este o zi obositoare pentru că se concentrează foarte mult. Probabil că au o miză foarte mare, nu neapărat financiară. Vor ele să facă lucruri grozave, să termine înaintea altora, să rezolve o problemă spinoasă. Reușesc, dar costurile sunt mari, mai ales oboseala.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele pot avea o zi încărcată în casă pentru că au multe lucruri de refăcut, reparat și consolidate, dar și, mai ales, din cauza atmosferei din familie. Totul din cauză că nu primesc ajutor.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii au și ei o agendă destul de încărcată astăzi sau o treabă importantă de bifat și lucrurile nu prea ies pentru că trebuie să se sincronizeze cu cineva, să aștepte o veste de la cineva, sau un răspuns.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători - spirit de ecconomie și astăzi. E posibil să cheltuiască pentru a face pe plac cuiva, cineva din familie. Dar au sentimentul că sunt cumva bani nu foarte bine investiți. Totuși, poate fac cheltuiala.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua poate aduce tensiuni privind sentimentul stabilității familiale. Fie pentru că oamenii se risipesc, pleacă acolo pe unde au treabă, și sentimentul e de gol, de pustiu sau pur și simplu nu reușesc să se integreze.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au atenționare cu privire la sănătate, mai ales dacă se deplasează. În plus, au tot felul de sarcini astăzi mai mult pentru alții decât pentru ei. Oboseală.

Horoscop 29 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce, mai ales în prima parte a zilei, obligații sociale. Trebuie să fie prezenți la un eveniment destul de pretențios, și financiar și social. Au sentimentul că nu e locul lor acolo.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close