Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iunie - 5 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână de foc, cu numeroase conflicte, pentru unele zodii

Horoscop 29 iunie - 5 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână de foc, cu numeroase conflicte, pentru unele zodii

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce prezic astrele în săptămâna 29 iunie - 5 iulie pentru fiecare zodie în parte. O săptămână cu Luna în creștere pentru că sâmbătă ne pregătim de Lună Plină în Rac. Toată săptămâna trebuie să fim atenți la ce gândesc și ce simt ceilalți.

Horoscop 29 iunie - 5 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămână de foc, cu numeroase conflicte, pentru unele zodii
Sursa foto: antena3
de Redacția Antena 3    |    28 Iun 2020   •   09:20

Horoscop Berbec. Pot exista confruntări legate de bani. Pot fi deranjați de felul în care ceilalți știu să-și apere interesele. Pot avea ieșiri orgolioase, simt că dețin adevărul.

Horoscop Taur. Au o săptămână care începe cu multă energie la locul de muncă. Pot avea sentimentul că totul merge bine, dar s-ar putea să apară și niște confruntări cu persoane care le reproșează că nu le consultă când iau decizii.

Horoscop Gemeni. Au mult de muncă în prima parte a săptămânii. Au discuții multe legate de drepturi și obligații, se simt trădați și jigniți ușor.

Horoscop Rac. Sunt preocupați de propriul interes. Pun mai mult accentul pe emoții, pe stare de bine, stil de viață, comunicare. Pot fi surprinși de răspunsurile pe care le primesc de la persoane apropiate.

Horoscop Leu. Săptămână care începe foarte bine, cu o agendă încărcată. Sunt cu ochii pe propriul lor interes, mai ales marți și miercuri. Pun toate cărțile pe masă, pot exista confruntări.

Horoscop Fecioară. O săptămână care începe cu o preocupare financiară. Primesc o propunere bună, dar care presupune schimbări.

Horoscop Balanță. O săptămână cu inspirație și intuiție, dar și sensibilitate. E posibil să aibă multe emoții, dar își apără punctul de vedere.

Horoscop Scorpion. O săptămână care aduce confruntări, mai ales dacă ripostează la o schimbare. Timpul e cel care presează, trebuie să rezolve lucrurile în grafic. Discută despre bani și au un punct de vedere aplicat.

Horoscop Săgetător. Sunt preocupați de sănătate. Au surprize la locul de muncă. Sunt foarte energici, se implică.

Horoscop Capricorn. Au zile interesante, de aspirație și proiecte de viitor. Pot găsi o soluție inedită la care nu s-au gândit până acum.

Horoscop Vărsător. Săptămâna aduce planuri de viitor. Sunt foarte autoritari, dar spre sfârșitul săptămânii au chef de o vacanță.

Horoscop Pești. Săptămâna aduce interes pentru bani. Pot avea sentimentul că eforturile lor financiare nu au sprijinul pe care și-l doresc.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close