Antena 3 CNN Horoscop 29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc bani, Leii au parte de surprize în afaceri

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc bani, Leii au parte de surprize în afaceri

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cooperare pentru toată lumea, dar trebuie să știm ce vrem într-un parteneriat.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii primesc bani, Leii au parte de surprize în afaceri
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2021   •   08:36

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au discuții foarte fructoase, nu atât din punct de vedere financiar, cât se stabilesc niște acorduri, iar lucrul acesta îi avantajează.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, se discută despre bani, se muncește în colaborare așa că trebuie să stimuleze pe cineva să fie alături de ei, să își facă treaba.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, creativitate și ingeniozitate. Au o stare de spirit foarte bună, poate pentru că vine un act, o veste care le descurcă niște probleme.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

 Pentru Raci, vorbim de armonie în familia conjugală sau pur şi simplu ei îşi ştiu interesul şi îşi văd de treabă, dar au sentimentul la finalul zilei că au progresat.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, discuții şi ședințe astăzi. Se dezbate mult, se negociază ordine, reguli, drepturi, dar sunt în avantaj, în urma acestor discuții.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, bani astăzi, pe care nu îi obțin singure, ci cu ajutorul cuiva. Fie primesc propuneri, fie sunt invitate să intre într-o afacere sau într-o echipă. În tot cazul, lucrurile merg șnur.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, ziua poate aduce fler, inspiraţie, atât în afaceri, în relaţiile cu oamenii, îşi dau seama ce simt, ce îşi doresc ceilalţi, iar lucrul acesta îi ajută să anticipeze nişte reacţii şi să aibă ele comportamentele cele mai potrivite.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce calm şi pace. Poate e mai bine să fie mai discreți, să îi lase pe ceilalți să acționeze. Aşa îşi dau seama ce gândesc şi ce îşi doresc, îşi adaptează comportamentul şi strategiile.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, prienii astăzi pot fi simpatici, dar nu şi pozitivi din punct de vedere financiar. Invitații cam costisitoare şi poate află că unii îi vorbesc pe la spate.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, autoritate astăzi. Trebuie să se implice pentru că rezolvă foarte multe lucruri şi uimesc pe cineva, poate fi partenerul sau superiorii.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii vorbesc mult de viitor. Îşi fac multe planuri, pot veni cu soluţii sau cu sfaturi  foarte bine punctate, într-o activitate la care participă mai multă lume.

29 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ajutorul cuiva cu care colaborează este bine venit. Pe de altă parte, şi ei trebuie să ajute, să stimuleze sau să sublinieze calitățile acestei persoane de care au nevoie în acest moment. Pot fi avertizaţi în legătură cu cineva, de către un apropiat.
O zi frumoasă pentru că ne ajută să înțelegem valoarea celor apropiați şi să cooperăm.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close