Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau decizii importante. Vărsătorii sunt foarte discreți cu cei din jur

HOROSCOP 29 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau decizii importante. Vărsătorii sunt foarte discreți cu cei din jur

HOROSCOP 29 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii iau decizii importante. Vărsătorii sunt foarte discreți cu cei din jur
29 Mar 2019   •   09:40

Horoscop 29 martie. Persoanele în vârstă sunt foarte valoroase, le putem întâlni astăzi și putem privi sfaturi foarte bune sau noi putem fi astfel de persoane pentru alții. 

Horoscop 29 martie  Berbec - Sunt inspirați la locul de muncă să fie înțelepți. Pot face ordine și pot regla dispute, dar pe de altă parte, cu toate înțelepciunea lor, iau decizii mari. 

Horoscop 29 martie Taur - Primesc o informație pe care o folosesc, dar au nevoie de o persoană cu autoritate sau drept de semnătură și trebuie să relaționeze foarte bine cu acea persoană.

Horoscop 29 martie  Gemeni - Sunt discreți sau aproape își fac calcule secrete, dar se pare că așa sunt vremurile pentru ei.

Horoscop 29 martie Rac- Aranjamente fie cu șeful sau partenul de viață. Își impun punctul de vedere până la capăt și nu fac nici un fel  compromis.

Horoscop 29 martie Leu - Iau decizii importante, iar lucrul acesta le poate schimba viitorul, însă îi clarifică și pe cei cu care colaborează.

Horoscop 29 martie Fecioară - Au succes astăzi, sau în urma unui succes vine un feeback, vine un răspuns.

Horoscop 29 martie Balanță - Sunt discrete, mai invizibile pentru cei din jur. Au nevoie de liniște.

Horoscop 29 martie Scorpion -  Au întâniri foarte bune, strategia lor este impecabilă și pot rezolva cu ușurință ce și-au propus.

Horoscop 29 martie Săgetător - Rezolvă o problemă financiară cu multă economie. Unii investesc în casă, alții strâng economii.

Horoscop 29 martie  Capricorn - Au o zi de forță, se clarifică cu niște aspecte mai mari. Pot lua o decizie curajoară.

Horoscop 29 martie  Vărsător- Sunt foarte discreți, au foarte mult tact și pentru prima dată nu spun ce au de gând.

Pești - Au o zi valoroasă, mai ales în prima parte a zilei, se exprimă cu mult aplomb. Își clarifică anumite aspecte din viață.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close