Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 martie. Taurii au o zi cu emoții extreme. Leii vor avea succes excelent

HOROSCOP 29 martie. Taurii au o zi cu emoții extreme. Leii vor avea succes excelent

HOROSCOP 29 martie. Taurii au o zi cu emoții extreme. Leii vor avea succes excelent
28 Mar 2019   •   17:57

Horoscop Berbec. Nu te simţi deloc bine într-un anturaj în care nu se vorbeşte decât despre probleme, necazuri, lipsuri. Eşti într-o pasă sensibilă când astfel de subiecte te pot influenţa în mod negativ, dar oricât ai încerca să abaţi discuţiile de la aceste motive de întristare, se revine la ele iar şi iar. Caută ceva de care să te agăţi, pentru a redescoperi şi partea bună a lucrurilor, dar nu te poţi relaxa în acest anturaj care te trage şi pe tine la fund cu subiecte negative. Ai şi tu probleme, aşa e, dar nu le transforma în catastrofe. Sigur ai ceva de învăţat din toate, fără să aluneci pe panta depresiei din această cauză.

Horoscop Taur. Este o zi cu emoţii extreme. Sunt momente în care te retragi în umbră, dornic de anonimat, fără să te ştie nimeni, dar şi momente în care orgoliul te împinge în faţă, de parcă nu ai suporta ca lumea să nu ţină cont de opinia ta. E greu să păstrezi echilibrul între cele două atitudini diferite, pentru că una te trage înapoi şi cealaltă te împinge în faţă, una îţi cere să taci şi să aştepţi, cealaltă să acţionezi acum, deci va fi greu să păstrezi echilibrul între aceste două laturi ale personalităţii tale. Probabil fiecare dintre ele se potriveşte altui context, ca atare trebuie să te adaptezi fiecărei situaţii.

Horoscop Gemeni. Tu te simţi blocat într-un impas major şi, din cauza pesimismului, nu vezi nicio ieşire. Când tu eşti împovărat de griji şi gânduri negative, caută ajutor din afară, deoarece ai alături de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta să depăşeşti impasul. Nu numai că îţi ridică moralul, ci pun şi umărul la problema ta, venind cu soluţii practice de a rezolva totul mai repede. Totul e să nu începi tu să-i respingi, să le pui la îndoială intenţiile, pentru că ei nu ascund nimic în spatele amabilităţii lor. Chiar vor să te ajute, dar nu cumva cel negativist eşti tu?

Horoscop Rac. Nu poţi sta să se rezolve problema în care eşti implicat, pentru că nu pasivitatea e soluţia. Ar fi nevoie de un impuls nou, de curajul de a încerca ceva ce nu ai mai făcut niciodată, dar eşti într-o pasă conservatoare care nu te lasă să experimentezi nimic dacă ţi se pare cât de cât riscant. Aştepţi ceva care să te stimuleze, să îţi dea curaj să mergi mai departe, dar deocamdată nimic nou nu apare. Profită de acest repaus pentru a pregăti o strategie care să te ducă la succes, dar nu transforma pauza în motiv de comoditate: fă ceva în timpul acesta!

Horoscop Leu. Combină cu succes cele două calităţi ale tale de care, cel puţin azi, dai dovadă din belşug: e vorba de tenacitate, rezistenţă, prudenţă la care se adaugă un plus de tupeu şi de dorinţă de a schimba ceva. Din această combinaţie de forţe nu poate ieşi decât un rezultat excelent care va sta la baza succeselor tale viitoare. Lasă timiditatea şi modestia deoparte, pentru că acum câştigă cei îndrăzneţi, cei care fac un pas în faţă cu încredere maximă în propria valoare. Tu te poţi afla azi printre cei de acest gen!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii
Parteneri
Val de aer din Africa peste România! În ce zone vor fi 23 de grade
x close