Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se întâlnesc cu trecutul, Scorpionii au multă imaginație

Horoscop 3 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se întâlnesc cu trecutul, Scorpionii au multă imaginație

Horoscop 3 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. O zi Neptuniană care ne cere să avem cât mai multă înțelegere și îngăduință și iertare pentru cei din jur sau pentru situațiile care nu ne convin.

Horoscop 3 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se întâlnesc cu trecutul, Scorpionii au multă imaginație
Sursa foto: Antena3
de Alin Tarnovschi    |    03 Sep 2020   •   09:10

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC. Discreție astăzi. Poate auziți lucruri care vă surprind sau asistați la scene care vă contrariază. E bine să fiți cât mai prudenți, detașați și poate de ajutor pentru lucrurile care se întâmpl.

HOROSCOP TAUR. O zi cu semnificații, mai ales sub aspect social. Întâlniri cu prietenii sau diverși cunoscuți. Puteți primi diverse informații, sugestii, poate chiar observații legate de comportamentul vostru, dar sunt bine venite. Luați aminte!

HOROSCOP GEMENI. Pentru Gemeni ziua aduce responsabilitate, mai ales morală, sufletească, spirituală chiar în funcțiile pe care le au și activitățile pe care le conduc. Cu alte cuvinte, să fie corecți în fața conștiinței lor.

HOROSCOP RAC. Racii pot primi vești din străinătate sau de la persoane pe care nu le-au văzut de mult. Veștile sunt bune, în general, și este o zi în care se pot înțelege dacă au tact, dacă au răbdare cu orice persoană.

HOROSCOP LEU. Leii sunt atenți la colaborarea cu persoanele apropiate pentru că vor să obțină ceva. Nu atât bani, cât respect, atenție sau grijă. De asemenea, și relația cu partenerul de viață este subliniată astăzi. Mai multă atenție din partea Leilor.

HOROSCOP FECIOARĂ. Astăzi este una din acele zile în care uluiesc cu sentimentele lor foarte umane, foarte calde față de toate ființele Pământului. Generozitate, altruism și chiar spirit de sacrificiu.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele muncesc de zor, ajutate sau în colectivitate, în compania altor persoane și important este să fie mai puțin critice, să ghideze mai mult, să ajute mai mult pentru ca lucrurile să iasă bine. Popularitate astăzi și chiar gesturi frumoase ale altor față de ele.

HOROSCOP SCORPION. Scorpionii au imaginație și o pot pune în aplicare atât în relațiile sentimentale, cât și în afaceri. Flerul este imbatabil și ghidează foarte bine către persoanele potrivite, dar și momentele în care e cazul să se afle acolo unde trebuie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Atenție și grijă pentru persoanele din casă. Realizări, poate mici, dar cu multă mulțumire sufletească în cămin sau pentru cineva din cămin.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii sunt atenți la toate informațiile din jurul lor și asta este bine. Au nevoie de o imagine de ansamblu și chiar de puterea de a anticipa consecințe. Asta le dă mai multă claritate și poate apropie mai mult de deciziile bune cu impact pozitiv și asupra lor, dar și asupra persoanele importante pentru ei.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vărsătorii muncesc de zor și au bani sau se gândesc la ei. În tot cazul, dau de un filon de aur și e bine să nu îl scape așa ușor. Hărnicie și intuiție, astăzi, la muncă.

HOROSCOP PEȘTI. Peștii sunt sensibili așa că e bine să nu se forțeze să facă lucruri agreabile pentru ei, dar și să scadă ostilitatea sau nemulțumirea față de diverse persoane, tocmai pentru a nu deveni nemulțumiți.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close