Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii le dau lecţii şefilor, Peştii au ziua lor norocoasă

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii le dau lecţii şefilor, Peştii au ziua lor norocoasă

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Înțelepciune astăzi, asta înseamnă că, oricât am vrea să ne ținem partea, până la urmă trebuie să fim corecți și să recunoaștem și dreptatea celorlalți. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii le dau lecţii şefilor, Peştii au ziua lor norocoasă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Aug 2022   •   08:43

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au noblețe și cavalerism sau demnitate astăzi și îi înnobilează asta, tocmai pentru că recunosc lucrurile cinstit și când e vorba de ei şi de alții. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, în activitățile pe care le desfășoară sau la locul de muncă, se pot înțelege în a doua jumătatea a zilei foarte bine cu autoritățile, deci e bine ca discuțiile mai stufoase, mai grele, să rămână pentru după-amiază.

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de astăzi poate aduce înțelepciune și e bine că nu se grăbesc să acuze sau să tragă concluzii. Pe de altă parte, și un act bun sau înțelegerea legii le aduce o cheie.

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, un vârstnic din familie sau o persoană pe care o cunosc e foarte multă vreme poate fi de mare ajutor acum și se lămuresc niște lucruri. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce și în cazul lor înțelepciune. Își folosesc înțelept cunoștințele și poate că acum arată ce au învățat cu multă vreme în urmă, se dovedește util acum. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, bani sau realizări diverse, poate intelectuale. Le este acceptată o lucrare scrisă sau studiile pe care le-au făcut își arată roadele acum și în cazul lor. Foarte bună conlucrare la muncă cu persoanele în vârstă. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, vorbim astăzi de înțelepciune sufletească, mai ales cei care sunt părinți sau cu persoane mai tinere, unde ei trebuie să-și arate înțelepciunea. Ei dau sfaturi foarte bine venite. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii iau aminte, observă din spatele perdelei ce se întâmplă în jurul lor. Poate că unii Scorpion au un regret în legătură cu o persoană din familie pe care n-o pot ajuta sau n-au putut ajuta. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este aducătoare de sprijin prin vorbele pe care le aud, le primesc. Fie că sunt aprecieri sau că sunt sfaturi, le primesc foarte bine în acest moment. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, și în cazul lor, o relație foarte bună cu autoritățile sau cu șefii, pe care îi pot învăța Capricornii ceva, chiar dacă sunt șefi.

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii astăzi își dovedesc și ei prudența, răbdarea, înțelepciunea, chiar dacă le vine să se enerveze pe cineva sau mai ales pe o situație care li se pare nedreaptă, dar să aibă răbdare, că se rezolvă. 

Horoscop 30 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, vorbim astăzi de o zi în care au înțelepciunea de a lăsa lucrurile să se rezolve de la sine, fără să se implice. E mult mai bine așa. 

Este o zi care ne cere astăzi să avem mai ales măsură, control și răbdare în tot ceea ce facem.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close