Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Leii au chef să cheltuiască astăzi mult, Săgetătorii au o atmosferă foarte bună în casă

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Leii au chef să cheltuiască astăzi mult, Săgetătorii au o atmosferă foarte bună în casă

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Leii au chef să cheltuiască astăzi mult, Săgetătorii au o atmosferă foarte bună în casă
30 Iul 2018   •   09:12

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Calm și pace în această zi. Nu vă mai supărați pentru greșelile pe care le-ați făcut. Un om spiritual știe să se ierte, să treacă mai departe făcând lucruri bune.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Berbec. În relațiile profesionale, este cazul să îngăduiți o mică greșeală care se poate întâmpla și să nu vă supărați pe colegii voștri, asta n-o să vă afecteze planurile.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Taur. Au o relație foarte bună din punct de vedere relațional amical. Pot întâlni un prieten, poate să le scrie o persoană care poate să le facă ziua bună.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Gemeni. Au șanse mari în carieră, în relația cu superiorii pentru că au intuiție și știu să se adapteze la toate circumstanțele care apar și întotdeauna la suprafață.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Rac. Cei care sunt plecați în călătorie, o minunată zi și întâlniri foarte frumoase. Pentru cei care stau acasă, planuri, idei și soluții. 

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Leu. Au chef să cheltuiască foarte mult și cumva cer de la cei din jur să le vină în întâmpinare. Bune discuții în familie privind averea și banii.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Fecioară. Au întâlniri foarte bune sau mai degrabă sunt apreciate de persoane care practic le pun pe tavă o propunere și e cazul să accepte.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Balanță. Lucrează astăzi și foarte bine colaborează cu cei din jur, dacă se bazează pe această colaborare, nu vor ele să facă totul, atunci lucrurile ies mult mai bine. Organizare și în casă.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Scorpion. Iubire, pasiune sau fac ceva foarte plăcut chiar dacă e vorba de muncă se bazează pe talent, pe vocație și har, relație foarte bună cu copiii. Sunt mulțumiți pentru reușita lor.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Săgetător. Atmosferă foarte bună în casă, nu au voie să se enerveze, ajută o persoană care în acest moment se află într-un mic impas sau este comodă și trebuie să o menajeze.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Capricorn. Călătoresc, poate mental, pentru că discută foarte mult filosofie, destin, cumva trebuie să se aducă la un numitor comun, nu doar cu prietenii, ci și cu familia. Acte foarte bune.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Vărsător. Bani care vin astăzi fără prea mult efort ori speculează un atu pe care-l au, ori oamenii apreciază ce au făcut deja și renumele lor și vin cu o ofertă. Planuri de viitor foarte mari.

Horoscop, 30 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Pești. Sunt sensibili, dar și foarte intuitivi, de aceea se vor plasa foarte bine într-un anumit context, chiar dacă au făcut o greșeală știu cumva să o acopere și așa sunt astrele zilei, țin cu ei.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close