Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii parte numai de reuşite, Racii vor afrecţiune

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii parte numai de reuşite, Racii vor afrecţiune

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. În prima parte a zilei suntem mai cooperanți, dar în a doua jumătate a zilei parcă vrem câștig pentru noi. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii parte numai de reuşite, Racii vor afrecţiune
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2022   •   08:21

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, risc de tensiuni spre seară, mai ales dacă cer și nu li se dă. Asta este o temă pentru ei în perioada asta. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, atenție la gesturile pe care le faceți pentru față de cei din jur, pentru că le pot considera spre seară, în special, nepotrivit, exagerate sau jignitoare.

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, au o dispoziție mai veselă în prima parte a zilei, după-amiază însă trebuie să fie un pic mai grijulii cu sănătatea lor și stilul lor de viață. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, e nevoie de mai multă îmbrățișare sau afecțiune efectiv, exprimată în relațiile apropiate și pot fi necăjiți dacă o persoană este prea rece. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii sunt grijulii cu avutul lor și cu interesul lor, în special după-amiază și își analizează afacerile, pierderile și câștigurile foarte atent. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele își rezolvă lucrurile financiare în prima parte a zilei. După-amiază însă, este bine să fie un pic mai atente la sentimentele sau slăbiciunile și nevoile celor din jur, să se gândească un pic mai mult și la cei din jur. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele sunt puse și în dificultate, mai ales dacă trebuie să cheltuiască, să salveze o persoană nu foarte apropiată, dar care, surprinzător, le poate cere ajutorul și se pare că îl dau. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpion, ziua este aducătoare de clarități și înțelegeri, mai ales dacă își folosesc și intuiția, nu numai rațiunea, iar spre seară au nevoie totuși de sfatul unui prieten.

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de o zi care este marcată de întâlniri sociale și jovialitate, în prima parte a zilei. După-amiază se instalează o oarecare oboseală și e bine să își facă un program pentru ei, pentru a-și încărca bateriile. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii pot fi puși în dificultate de șefi, mai ales dacă se transmit niște vorbe care sunt greșit interpretate și pot avea sentimentul trădării după-amiaza. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua indică claritate mentală și lucrează foarte bine într-o muncă intelectuală, acolo unde trebuie să ordoneze date. 

Horoscop 31 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, mai ales după-amiaza poate fi mai fructuoasă munca lor, bazată și pe intuiție, imaginație și pe previzionare. Reușesc să își dea seama cam unde duc lucrurile și să facă niște schimbări, dacă nu le convine direcția pe care o iau. 

O zi destul de amestecate cu energiile, pentru că are tonuri diferite de la început de zi și spre seară, dar dacă ne păstrăm luciditatea și detașarea, e bine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close