Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 iulie 2018. Leii muncesc mult și fără rezultat. Ce trebuie să schimbe

Horoscop 31 iulie 2018. Leii muncesc mult și fără rezultat. Ce trebuie să schimbe

Horoscop 31 iulie 2018. Leii muncesc mult și fără rezultat. Ce trebuie să schimbe
31 Iul 2018   •   08:06

Horoscop 31 iulie LEU: Muncesti mult, dar fara rezultat, ca intr-o lupta cu morile de vant. Mai bine amani totul cateva zile, pentru ca un ragaz te va ajuta sa vezi altfel lucrurile.

Horoscop 31 iulie FECIOARA: Nimeresti intr-un mediu in care planeaza problemele si, in loc sa le ridici tu moralul cu o gluma, te trag ei pe tine in jos si te fac sa te simti ciudat.

Horoscop 31 iulie BALANTA: Nu te sperie finalurile de drum, ci le tratezi ca pe o ocazie excelenta de a te apuca imediat de altceva. Spui adio unei etape si deja te concentrezi asupra alteia noi.

Horoscop 31 iulie SCORPION: Numai un om ca tine poate intelege lucrurile atat de profund, asa cum e in realitate, iar decizia pe care o iei e justa si sustinuta de date clare.

Horoscop 31 iulie SAGETATOR: Daca tu astepti doar evenimente acoperite intr-un ambalaj sclipitor, s-ar putea sa nu apara. Mai coboara si tu stacheta la un nivel modest.

Horoscop 31 iulie CAPRICORN: Se iveste sansa de a pleca in alta localitate in compania unui grup de prieteni. O fuga pana la mare s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile.

Horoscop 31 iulie VARSATOR: Ceea ce pe tine te favorizeaza, dezavantajeaza pe altul, dar conteaza doar ceea ce ai tu de castigat fara sa te tot gandesti la sacrificiile altora.

Horoscop 31 iulie PESTI: Cand faci ceva, nu te mai gandi si la alte variante si nu astepta sa apara si alte directii. Succesul cere o implicare totala in tot ce faci, investind tot doar in acel lucru.

Horoscop 31 iulie BERBEC: Apare ceva neprevazut care te obliga sa schimbi repede tot programul. Probabil o problema de sanatate aparuta din senin cere mai multa atentie de la tine.

Horoscop 31 iulie TAUR: Lumea larga e marea ta atractie si, daca ai putea, ai urca in primul tren ca sa pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfecta pentru o calatorie de placere.

Horoscop 31 iulie GEMENI: Esti cam timid in fata persoanelor care reprezinta autoritatea si-ti gasesti cu greu argumentele de a convinge ca ai dreptate. Raspunsul primit poate suna a refuz.

Horoscop 31 iulie RAC: Foloseste-te de indrumarile altora, pentru ca unii stiu ce spun, sunt retete de succes deja verificate si informatii bine documentate, deci n-are rost sa ai dubii.

www.acvaria.com

×
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close