Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 4 aprilie. O zodie este sfătuită să nu neglijeze problemele partenerului

Horoscop, 4 aprilie. O zodie este sfătuită să nu neglijeze problemele partenerului

Horoscop, 4 aprilie. O zodie este sfătuită să nu neglijeze problemele partenerului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Apr 2018   •   21:01

Horoscop, 4 aprilie. Cuadratura Mercur-Marte tinde sa favorizeze abundenta ideilor. Ne putem astepta la un aflux de energie, atat din punct de federe fizic, cat si in plan mental, in aproape toate domeniile. Aveti grija ca acest plus de energie sa nu debordeze si sa se ajunga in cealalta extrema, generand certuri sau scene de gelozie.

Horoscop, 4 aprilie. Berbec: In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si puteti sa va ocupati de activitati care necesita efort fizic sustinut. Va sfatuim sa nu va supra-apreciati capacitatea de efort, fiindca altfel riscati sa va alegeti cu probleme de sanatate sau chiar mici accidente. In cursul serii s-ar putea sa primiti musafiri de departe sau dumneavoastra sa fiti invitat la prieteni. Fiti cumpatat!

Horoscop, 4 aprilie. Taur: Se intrevede o zi buna pentru negocieri si semnarea unor documente importante. Pe tot parcursul zilei de azi, secretul succesului este initiativa. Este momentul sa actionati cu hotarare. Relatiile parteneriale sunt favorizate si impreuna cu partenerul de viata aveti posibilitatea sa rezolvati probleme ale familiei.

Horoscop, 4 aprilie. Gemeni: Parcurgeti o perioada favorabila pe plan sentimental si social. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa decurga foarte bine, iar eastrolog.ro va sugereaza sa va ocupati de rezolvarea unor chestiuni importante si dificile, fiindca puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti impreuna. Dupa-amiaza este posibil sa survina schimbari in programul dumneavoastra, ca urmare a unei invitatii pe care o primiti in ultimul moment de la o ruda indepartata.

Horoscop, 4 aprilie. Rac:  Perseverenta va ajuta sa rezolvati probleme dificile de la locul de munca sau in afaceri. Veti vedea ca a meritat sa va zbateti: rezultatele vor fi pe masura efortului depus. Este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii. Cu calm si diplomatie, totul se rezolva mai usor.

 Horoscop, 4 aprilie. Leu: Astazi sansa este de partea dumneavoastra si puteti avea succes in tot ce faceti. Este o zi favorabila afacerilor si deciziilor privind investitiile pentru imbunatatirea confortului in camin. In plan sentimental nu se intrevede nicio problema. Sa nu neglijati problemele partenerului de viata si ale celorlalti membri ai familiei.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close