Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 5 iulie. Taurii au parte de mari oportunități. Gemenii vor ceda nervos

HOROSCOP 5 iulie. Taurii au parte de mari oportunități. Gemenii vor ceda nervos

HOROSCOP 5 iulie. Taurii au parte de mari oportunități. Gemenii vor ceda nervos
04 Iul 2018   •   21:17

Horoscop 5 iulie Berbec

Astăzi cineva de la serviciu vă subapreciază și vă pune într-o lumină nefavorabilă. Încercaţi să evitaţi conversaţiile cu persoanele care nu vă inspiră încredere. Financiar, nu trebuie să vă faceţi griji.

Horoscop 5 iulie Taur

Este o perioadă excelentă pentru a avea noi iniţiative. Aveţi şanse mari să avansaţi în carieră, dacă vă concentrați pe lucrurile importante. Oportunităţile  bat la uşă, aşa că nu ezitaţi să le evaluaţi.

Horoscop 5 iulie Gemeni

Există pericolul de a ceda nervos, dacă nu vă reconsideraţi comportamentul. Fiţi mai toleranţi cu cei din jurul vostru şi veţi avea mai mult de câştigat. Este momentul să vă puneţi ideile în practică.

Horoscop 5 iulie Rac

Aveţi aşteptări prea mari din partea colegilor şi s-ar putea să îi deranjați cu sugestiile voastre. Încercaţi să găsiţi acele soluţii  care să nu vă pună în lumină proastă  în relaţia cu partenerii de afaceri.

Horoscop 5 iulie Leu

Prudenţă maximă la falşii prieteni care vă invidiază Sunteţi depăşit de o anumită situaţie și trebuie să fiţi mai organizat. Alegeţi-vă cu grijă persoanele cu care discutați şi pentru a  găsi soluţii bune.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodii Horoscop
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close