Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele negociază un contract, Scorpionii au întâlniri bune

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele negociază un contract, Scorpionii au întâlniri bune

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi bună pentru muncă. Dar când e vorba de a apăra dreptatea sau adevărul, poate fi un pic mai dificil să ne înțelegem cu cei din jur.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele negociază un contract, Scorpionii au întâlniri bune
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Sep 2022   •   08:41

O zi care poate aduce spor, dar trebuie să fim atenți cum pledăm pentru dreptatea și drepturile noastre.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, atenție la relația cu autoritățile. E adevărat că munciți bine și aveți rezultate. Dar când e vorba de moralitate, de etică profesională, nu toată lumea înțelege la fel.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, dificultățile pot fi legate de sistem. Tot felul de piedici birocratice. Aveți nevoie ca lucrurile să se rezolve rapid, dar ele tot întârzie și e destul de dificil să va faceți loc prin noianul de reguli și norme.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, dificultățile sunt mai mult legate de bani sau de dorințe care nu pot fi împlinite în acest moment. Aveți răbdare, lucrurile vor fi mai bune în viitorul apropiat.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci este foarte posibil că relația cu partenerul de viață sau cineva foarte apropiat să fie un pic aspră. Parcă ați vrea să spuneți ceva dar nu știți cum să vă găsiți cuvintele potrivite. Subiectele sunt destul de spinoase. Înțelepciune.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, mai ales la locul de muncă, poate fi dificil să găsească cadrul economic, contabil, sau administrativ, cel mai potrivit, pentru a-și desfășura activitatea. Bani sunt, sau ies din lucrurile făcute, dar trebui făcute și corect.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare este puțin dificil să-și negocieze onorariul. Muncesc bine, au și rezultate și sunt într-o formă extraordinară acum. Trebuie să aibă mai mult curaj să-și recunoască valoarea.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe ziua poate fi tensionată în relațiile personale, deși adevărul îl dețin. Totul este să găsească momentul potrivit pentru a-l comunica mai departe.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii stau foarte bine la capitolul relații sociale. Întâlnirile sunt bune, fac impresie bună. Chiar dacă nu au chef să se vorbească cu toată lumea, până la urmă se mobilizează. Ascultați un pic mai atent ce spun ceilalți.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua este minunată sub aspectul puterii, autorității și fac lucruri grozave. Nu prea tolerează prostiile celor din jur și le cam taxează.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni putem vorbi de o stare bună de spirit și chef de a face lucruri. Și chiar de a învăța aspecte noi la locul de muncă.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot avea rezultate bune în munca lor. Sporesc cu ceva. Poate câștigă doar timp sau mai multe pauze decât li se dau.

Horoscop 5 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua poate aduce bună înțelegere în familie și, de aici, un spor care se crează. Pentru că toată lumea e de acord și pune umărul la o treaba care trebuie făcută. Atenție la aspectele financiare într-un parteneriat. Negociați-vă bine drepturile.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close