Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 septembrie 2023. Gemenii se joacă de-a flirtul, Leii se apropie de oamenii dragi

Horoscop 6 septembrie 2023. Gemenii se joacă de-a flirtul, Leii se apropie de oamenii dragi

Horoscop 6 septembrie 2023. Balanțele pot vedea defectele și punctele forte mult mai ușor decât de obicei, Peștii sunt prinși între două puncte de vedere.

Horoscop 6 septembrie 2023. Gemenii se joacă de-a flirtul, Leii se apropie de oamenii dragi
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    05 Sep 2023   •   15:00

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Berbec 

Conflictele circulă astăzi, iar tu ești implicat în câteva dintre ele. S-ar putea să nu fie cel mai bun moment pentru tine să încerci să avansezi cu ceva prea ieșit din comun, dar nu poți rezista.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Taur 

Trebuie să fiți foarte sceptici în legătură cu orice lucru care pare suspect astăzi, dar nu-l respingeți din start! Trebuie să puneți întrebări iscoditoare și să căutați, în schimb, noi dovezi.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Gemeni

Comportamentul tău social este incredibil de atrăgător astăzi și s-ar putea să te joci de-a flirtul cu aproape toți cei pe care îi întâlnești. Dar de data aceasta nu trebuie să vă faceți griji pentru a păstra un comportament adecvat!

Horoscop 6 septembrie 2023 Rac

Trebuie să stabiliți detaliile celui mai recent proiect al dumneavoastră, fie că este vorba de o foaie de calcul uriașă de la serviciu sau de un hobby din subsol. Dacă nu le rezolvați acum, vă vor prinde în cele din urmă.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Leu

Întoarceți-vă la oamenii voștri astăzi, atunci când lucrurile încep să arate ciudat. Ei au la dispoziție mai multe resurse decât vă dați seama. Este un moment bun pentru a vă întări legătura împreună. 

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Fecioară

De obicei nu vă deranjează să verificați și să reverificați detaliile, dar astăzi s-ar putea să vă simțiți tentat să le treceți cu vederea dintr-un motiv oarecare. Nu o faceți! Trebuie să iei lucrurile foarte încet deocamdată.

Citește și: Zodii care trăiesc în trecut, horoscop cu Mihai Voropchievici: ”Acest lucru are un impact negativ”

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Balanţă

Orice provocare intelectuală pe care o întâlnești astăzi ar trebui să pice destul de repede. Poți vedea defectele și punctele forte mult mai ușor decât de obicei. Vedeți dacă vă puteți convinge oamenii să vă urmeze exemplul.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Scorpion

Trebuie să vă asigurați că nu acceptați tot ceea ce vedeți la valoarea nominală. Citiți informațiile scrise cu litere mici, puneți întrebări importante sau cereți sfatul cuiva care a mai trecut prin asta.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Săgetător

Încercați să fiți puțin mai atenți în relațiile cu persoanele cu care lucrați îndeaproape. S-ar putea să fie mai ușor decât de obicei să îi jigniți din greșeală sau pur și simplu să puneți întrebarea nepotrivită la momentul nepotrivit.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Capricorn

Te simți mult mai puțin serios decât de obicei astăzi, iar asta este exact ce trebuie pentru majoritatea oamenilor și pentru energia lor. Distrează-te și joacă-te cu cei din jurul tău. Reveniți la muncă mai târziu.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Vărsător 

Ai propriul tău mod de a face lucrurile și, uneori, trebuie să te ții de el indiferent de situație. Dacă cineva te acuză că ești inflexibil, ridică o sprânceană și continuă să mergi mai departe.

Horoscop 6 septembrie 2023 pentru Peşti

Ești prins între două puncte de vedere, și s-ar putea să le ai pe amândouă! Astfel, vă este mai ușor să le reconciliați, dar s-ar putea să fie nevoie de un efort pentru a-i convinge pe colegii dvs. că aveți dreptate.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close